Vind mobilcover

Så er det tid til endnu en give away på bloggen, hvilket består af et iPhone cover fra coverme.
Coveret er designet af det dánske mærke Royal RepubliQ. Det er pænt og enkelt og findes i 6 forskellige farver; Sort, Grå, Sand, Cognac, Olive og Brun og passer både til iPhone 3 og 4.
Coveret er sponsoreret og jeg har selv modtaget et tilsvarende i farven Cognac. Det er super fint og jeg kan godt lide det slanke design, som gør telefonen mere stilren at se på.

For at være med i konkurrencen skal I,
– Følge mig på blogloving, samt like dette indlæg – I så må I også gerne følge mig på facebook.
– Skrive i en kommentar, hvilken farve I ønsker coveret i.

Vinderen trækker jeg søndag d. 24. februar 2013.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

40 kommentarer

 1. Hvis jeg blev den heldige vinder, så vil jeg helst vinde den i sort, da det ville passe bedst til mine andre ting, så kan jeg bruge den hele tiden. Den er virkelig flot :-)

 2. Pia Damgaard

  Helt enig – det er pænt og enkelt od det slanke design gør den stilren :-)

  Jeg ønsker et sort, hvis jeg bliver den heldige :-)

 3. Anne-Sofie

  Totalt lige hvad jeg mangler!
  Jeg ønsker det i cognac, fordi jeg elsker når læderet bliver lækkert slidt og det kan rigtig ses på cognac-farvet læder.

 4. Sofie

  Hvor er det bare et flot og lækkert cover! Ville være fantastisk at vinde et i sort, så det må være mit ønske :-) Krydsede fingre fra Sofie

 5. Jeg hopper med her i sidste øjeblik:) Har godt nok en HTC-mobil, men mon ikke etuiet kan bruges til den også:) Hvis jeg er den heldige, så er jeg mest til det brune:)

 6. Hvor er det übber lækkert – Jeg følger dig på bloglovin og skulle jeg være heldig synes jeg den cognac farvede er helt fantastisk :) go weekend til dig

 7. Følger dig på BL og har like’t (håber du tjekker inden du trækker en vinder for at dømme efter likes derinde så har alle der har kommenteret i hvert fald ikke gjort det – pt. 23 likes vs 40 kommentarer) :(

  Jeg ønsker mig et cover i cognac – så kan man heller ikke se den total smadret bagside af min iPhone ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *