GIVE AWAY – Vind en tur i Biografen med Haribo

IMG_8397En give away kommer ikke alene. Og sammen med Haribo og deres nye lakrids pasteller, har I mulighed for at vinde 8x pastiller og gavekort til Nordisk Film biografer på 300 kr.

For at deltage i min give-away skal I:

1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook.

2. Skrive en kommentar, så jeg har jeres mail adresse.

Min give-away slutter mandag d. 13. oktober kl. 20:00, hvorefter jeg vil trække 1 heldig vinder. Stort held og lykke til jer alle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

93 kommentarer

  1. Connie A

    Følger dig allerede på fb :)
    Elsker at gå i bio med mine veninder, så denne ville være perfekt til mig, og så Haribo lakrids til hygge.

  2. Jeg følger dig allerede på Bloglovin. Vil meget gerne vinde et gavekort til Nordisk film biografer. Der er SÅ mange gode film dette efterår, så det skal nok blive brugt hurtigt :-)

  3. Anne Cathrine

    Ih det kunne vi virkelig godt bruge. Efter vi er flyttet, har der ikke været mange penge til sjov og spas ved siden af. Så jeg krydser fingre for en evt. datenight med min søde kæreste :)

  4. pia sroka

    Elsker Haribo slik,især lakrids,så kunne det være dejligt at komme en tur i biografen med kæresten. :)

  5. Sikke fine nye æsker. Kunne de ikke lige begynde at lave dem med vingummi også? Dem med lakrids tror jeg desværre at jeg må give videre til min biograf-buddy. Men jeg gavekortet skal jeg nok selv tage del i. ;)

  6. Helle Rick

    Der er bare ikke noget bedre end en masse lakridser og en rigtig god film :-) Jeg er med i kampen om guf for gane og øjne :-)

  7. Pia Hansen

    Total lækker præmie whauuuu !! deler med glæde med en masse lækker karma og en KÆMPE STORT SMIL og ønsker jer alle en helt fantastisk dag

  8. Marie

    Jeg er en af dem, som har været så heldige allerede at have smagt disse pastiller og nøj, hvor er de dog bare utrolig lækre, så det ville da være utrolig lækkert at få hele 8 pakker af dem og så endda også en tur i biografen. Så kunne man jo tage dem med i biografen? Jeg krydser ihvertfald fingre.
    Jeg fulgte dig allerede på Bloglovin’, men gav dig så lige et lille like på Facebook.
    Du må have en rigtig god weekend :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.