Youngblood Loose Mineral Foundation

Youngblood Loose Mineral Foundation billigvoksDer er røget en ny favorit ind på matriklen. Det er denne Youngblood Loose Mineral Foundation, som jeg modtog i slut- midt november. Jeg har aldrig før prøvet en foundation i løs format, (var faktisk ikke klar over at der fandet andet end faste eller flydende).
Der gik lidt tid inden den kom i brug, da jeg var nød til at anskaffe mig en passende børste dertil. Og min begejstring var hurtig stor. Først og fremmest er den super nem at bruge, det er bare lidt foundation ud i låget og derefter at dyppe børsten i og bevæge det i cirkelformer i ansigtet. Derudover så dækker den utrolig godt, og er lidt som en concealer, foundation og pudder i én. Den er meget drøj i brug, hvilket gør at man ikke skal bruge så meget af gangen og derfor holder længere. Så mangler I en ny foundation, så er denne klart at prøve.

Bruger I også foundation i løs format, eller var I lige så uvidende som jeg? ;)

Husk at deltage i min give away, hvor I kan vinde et smykke fra Chanti? – Find den her :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

  1. Jeg sværger til enten den faste eller flydende. Men jeg vidste godt at der fandtes løs, jeg har bare ikke turdet kaste mig ud i den løse af slagsen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.