2. søndag i advent hygge

Lidt stemnings billeder fra 2. søndag i advent, hvor jeg var sammen med hele min fars familie til julehygge. Det eneste formål er ren råhygge og jeg elsker det.

Min fars fætters kone har lavet gløgg og æbleskiver, min fars fætter og min bedstemor har lavet julebag (kender ikke helt opskriften, men tror at de i år brugte den de plejer, med et lille twist af Mette Blomsterberg indover) og der er ikke sparet på noget. Der er to slags Gløgg, den originale og en uden alkohol, som er lavet på æblejuice, hvortil der blandt andet er ingefær og stjerneanis i. Den uden alkohol smager SÅ godt og jeg glemmer hvert år at huske at bede efter opskriften. Men på den anden side, så gør den det også bedre, når jeg kun drikker den den éne gang om året. – er I interesseret, så kan I se billeder fra de forgangende år her 2011, 2012 og 2013.

Har I samme slags juletraditioner i jeres familie?

IMG_7634. IMG_7639. IMG_7643. IMG_7646. IMG_7647. IMG_7650. IMG_7656. IMG_7657.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

  1. Ej, det ser og lyder bare til at være en hyggeligt tradition. Jeg julehygger først med min familie 1. og 2. juledag, men det plejer også at være rigtig sjovt og hyggeligt, så det glæder jeg mig til :)

  2. Hvor ser det hyggeligt ud søde Ida. Her har vi ikke rigtig nogen juletraditioner men jeg har heller ikke så skide meget kontakt med min familie længere.

    En fast juletradition er dog jule brunchen med den familie vi ikke skal holde jul med. hvor vi ønsker god jul og bytter gaver – det plejer at være super hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.