Jeg har været krea og strikket et babytæppe

Rito baby taeppe strik firkanter
Jeg har været total sej (hvis jeg selv skal sige det)! Mit total ukreative-jeg har simpelthen kastet mig ud i strikning og mit første projekt er allerede færdigt, efter kun 1½ uge.

Det startede for lidt under en måned siden, hvor min mor havde fået en tanke om, at det kunne da være hyggeligt hvis Ida kunne strikke. Så mens vi sad og så Gerningsstedet på TV2, prøvede hun at få min opmærksomhed – lidt af en udfordring hun fik sat sig selv på, idet at Gerningsstedet er en af de udseendelser som jeg er ret stor fan af. Men hun fik mig sørme overbevidst og jeg er blevet helt hooked på det. Hvor er det bare en dejlig måde at slappe af på og så producerer man noget på samme tid og jeg er vild med at man hele tiden kan se, at der faktisk sker noget.

Til at starte med, så øvede jeg mig på noget garn min mor havde derhjemme, men det blev hurtigt kedeligt med bare retstrikning frem og tilbage og hørte derfor min mor, om hun ikke kunne lærer mig noget mønster, men det skulle være på et stadie, så en begynder kunne være med, jeg ville nemlig gerne lave noget der kunne bruges. Jeg selv fik en ide om, at lave et babytæppe til min niece, så min mor lærte mig at strikke ret og vrang, så det dannede nogle små firkanter.

Læs ogsåHjemmestrikket pude med spiral snoninger

Og når først mønstret er på plads, så kommet det sværeste.. Nemlig at finde det rette garn i både materiale og farve. Så jeg gik derfor på store-garn-jagt. Jeg faldt over websiden Rito som har et kæmpe udvalg af diverse garn og i alverdens farver og så synes jeg faktisk at deres priser er utrolig gode og køber man et vis antal garnnøgler, så er der lidt rabat. Jeg endte med at bestille det fineste garn i en fersken farve, som er i 100 % bomuld.

Udfra at det er det første jeg har strikket, må jeg tilstå at jeg faktisk er ret godt tilfreds og stolt af resultatet :) Og så har jeg sørme allerede bestilt noget mere garn, til endnu et projekt.

Er I lige så stolte af mig, som jeg selv er ? :D

Rito baby taeppe strik firkanter Rito baby taeppe strik firkanter Rito baby taeppe strik firkanter (1)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

62 kommentarer

  • Hihi tak Anne, hvor er du sød :)
   Nu er min mor ikke så meget en strik-haj, men ville ønske at jeg også kunne snylte lidt på hende :)

 1. Hold nu op hvor er det flot. Altså hvis jeg nu skulle have et barn mere så skulle du helt sikkert lave sådan et til ungen…

  Verdens bedste faster Ida.

 2. Annette

  Hej Ida , jeg leder efter opskrift på tæppe som dit værk. Har købt garn ,Drops Paris – men ved ikke hvot mange masker , mål osv. Vil du sende opskrift ? Så bliver jeg glad .

 3. Charlotte Løvschall

  Hej Ida

  Jeg leder efter en opskrift som dit babytæppe. Jeg vil strikke det til min datter og svigersøn, der venter Philip til den 5/9 i år. Jeg har bestemt farverne fra Drops Paris fra Rito, men jeg er ikke klar over hvor mange masker og mål jeg skal strikke det i. Så vidt jeg kan se, kan jeg bruge pinde str 5?? :-)

  Hvilket mål har dit babytæppe og hvor mange nøgler Drops Paris har du brugt??

  Jeg vil blive meget meget glad og taknemmelig for en mail fra dig :-)

  Mange venlige hilsner fra
  Charlotte

 4. Malene

  Hej Ida
  I min søgen på nettet efter et flot begynder-babytæppe er jeg stødt på din blog. Sikke et fint tæppe. Mon du vil være så sød også at sende mig en opskrift :)

  På forhånd mange tak :)

 5. SaraH Sørensen

  Halløj! Mega fint tæppe!
  Jeg har nøjagtig samme spørgsmål som overstående
  Hvor mange nøgler brugte du og hvad er dine mål ?:) samt pindestørrelse

 6. Susanne

  Hej Ida.
  Super sødt tæppe du har strikket.
  Hvor har du fundet strikkeopskriften på dit fine tæppe.
  Mange hilsner
  Susanne

  PS.super god blog!

  • Hej Susanne,
   Mange tak og tak for de søde ord omkring min blog :)
   Det er et mønster jeg selv har fundet på, så opskriften er selv lavet :)

 7. Bettina Routhe Wiegaard

  Hej Ida – jeg skal være mormor til februar og kunne godt tænke mig at glæde min datter og kæreste med dette fine tæppe. Vil du dele opskriften med mig?
  Bh Bettina

 8. Maja

  Hej Ida.

  Jeg skal være mor i det nye år, og min moster vil meget gerne have æren af, at strikke sådan et fint tæppe til vores pige. Vil du være behjælpelig med en opskrift?

  Venlig hilsen
  Maja

 9. Birgitte Paaske

  Nu skal jeg være bedste igen. Jeg kan se, du har sendt andre en mail med opskriften. Jeg vil være meget glad, hvis du også vil sende den til mig. Det er nemlig lige sådan et tæppe jeg gerne vil lave.På forhånd tak.
  Med venlig hilsen
  Birgitte Paaske

 10. Henriette Uldahl

  Super fint og enkelt tæppe
  Hvor stort bliver det, og vil du være behjælpelig med opskrift?

  Hilsen Henriette

 11. Line Jørgensen

  Hej Ida. Super flot tæppe som minder om et min mor har lavet, og skal nu lave et tilsvarende, men kan ikke finde opskriften. Kan du sende mig din fine opskrift, så ville jeg blive så glad?

 12. Sanne Kolby

  Hej Ida
  Som alle de andre, er jeg stødt på dit søde tæppe, da jeg Google babytæppe.
  Så ville høre om du selv efter al denne tid, stadig har opskriften ??
  Sanne :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.