Hjemmestrikket pude med spiral snoninger

Mit seneste DIY strikke projekt, er denne fine pude med spiralsnoninger. Opskriften fandt jeg i Bogen 300 strikkemønstre, som jeg første gang nævnte her. Og som nævnt i sidste indlæg, så er jeg stadig kæmpe fan af bogen, der er inddelt i 3 sværhedsgrader. Spiral / snoning mønstret er sværhedsgrad 2 og derfor ‘øvede’ og mønstret er nr. 88 i bogen.
Det er første gang, at jeg har kastet mig ud i at strikke snoninger og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk, at resultatet er blevet rigtig fint. Ingen jeg gik i gang var jeg ellers sikker på, at snoninger var noget af det sværeste at strikke. Men med en god vejledning og en hjælpepind, er det faktisk overraskende nemt og jeg synes at det er en super fin måde at strikke på.

Puden måler 30×30 og jeg har valgt kun at strikke den ene side. Her har jeg brugt garn fra Orion, hvilket er 100 % økologisk bomuld og i farven fersken, hvilket er en af mine favorit farver på nuværende tidspunkt. Jeg har strikket med dobbelt garn og i alt brugt 3 garn nøgler (3. garn nøgle delte jeg i to). Bagsiden af puden valgte jeg, at være med hvidt stof i 100 % polyester, hvilket tilsammen giver et utroligt fint og lækkert resultat.

Puden står nu fint i min stol og jeg er allerede mere end godt tilfreds :)

Læs ogsåHjemmestrikket trekants tæppe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

 1. Hvor er du god. Sikke en godt håndarbejde. Det ville jeg ikke selv kunne gøre (læs: jeg er misundelig, haha) :D

  Det er en flot pude og jeg er vild med den blide farve.

  God weekend.
  Kh. Katrine

 2. Hvor er den bare mega fin! :) Tror jeg skal til at have gang i strikkepindene igen – snoninger er én af mine favoritter – og ja, ret nemt faktisk :)

 3. Hej Ida

  De 2 puder dem er du da lykkes ret godt med. Douce farverne du har valgt er også ganske populære i tiden, og de står godt til den lysegrå sofa samtidig. Så held og lykke med de næste projekter.

  Mvh. Niels Pind Sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.