Som jeg nævnte i dette indlæg, deltog jeg sammen med mine kollegaer i Diningweek i uge 7. Vi var afsted om onsdagen, hvor vi havde bestilt bor til 12 personer på PS Bar & Grill som ligger i Pilestræde – et sted som jeg selv rigtig godt kan lide at tage hen fredag og lørdag aften sammen med nogle veninder. De serverer nemlig god vin og drinks. Dog havde jeg endnu ikke haft muligheden for at spise der, selvom deres menukort er kigget igennem ved op til flere lejligheder, så der passede mig så fint, da jeg skulle afsted med mine kollegaer.
Alle de restauranter som deltager i DiningWeek har jo som bekendt deres menu vist allerede et godt stykke inden. Vi var derfor klar over hvad der skulle serveres, hvilket jeg godt kan lide, idet jeg ikke spiser svinekød og derfor vidste at jeg ikke skulle stå i et dilemma, da det ikke var det som fyldte mest på menuen, ud fra de tre retter.
Forret bestod af tre små snacks – Lynstegt Tun med avocado, Sprødt svinebryst og Pimentos Padrón.
Forret bestod af tre små snacks – Lynstegt Tun med avocado, Sprødt svinebryst og Pimentos Padrón.
Hovedretten var Grillet perlehønebryst med kartoffelkompot i portvinssauce og tilsidst desserten, som var Chokolademousse. Det hele var lækkert, men prikken over iét var nok deres vinmenu. Nu er jeg mest til rødvin, men må tilstå at jeg faktisk syntes at deres hvidvin den aften overgik rødvinen.
Efter menuen var spist og glassene drukket, tog nogle af os videre på bar og det skulle vi så også bøde for dagen efter – av for en hovedpine.. :)
‘
Var nogle af jer afsted til DiningWeek i denne omgang?
Katrine Guldbæk
Mmh, hvor ser det bare vildt lækkert ud. Bliver helt lækkersulten :-)
Ida
Det er så hyggeligt :)
Trine
Det ser mega lækkert ud… Nej jeg var ikke afsted til Dining Week, jeg tror ikke helt den tendens er kommet ud af København omend jeg spottede et par restauranter herovre også på listen :)
Ida
Du må komme til København næste gang – så laver vi en DiningWeek date sammen :)