Outfit 2016 #32

img_1837| Jakke Benneton | Top VRS | Bukser HM | Støvletter Casual Attitude |

Dagens fra forleden og denne gang også i en top fra VRS .Faktisk den selv samme som den hvide i forrige dagens. Synes simpelthen at de toppe er så fine. Og skal de lige gøres endnu bedre, så koster de kun 199 kroner og kan vaskes ved 40 grader. Og skal det aller bedste nævnes, så er det, at de er i 100 % polyester, hvilket er et af mine absolut favorit matrialer.
Jakken fra Benneton ved jeg faktisk slet ikke om I har set på før. Købte den i August, efter jeg var kommet hjem fra min ferie i New York og har haft den på hver dag siden. Den er simpelthen så rar, pæn og enkel og jeg gruer for vinteren, hvor den skal skiftes ud med min vinterjakke.

Men idag er det fredag og jeg vil slet ikke tænke på kulde eller min vinterjakke. Istedetfor vil jeg tage til fredagbar efter job og i morgen skal jeg til fødselsdag hos min lillebrors kæreste. Vi skal bare hygge, lege og se billeder fra deres efterårsferie, som de tilbragte i et sommer.

Har I spændende planer for weekenden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. Hvor ser du bare godt ud, søde Ida. Jeg er kæmpe fan af det her outfit :)
  Det lyder som nogle dejlige planer du har. Jeg skal ud og smage juleøllen iaften og til 1 års fødselsdag i morgen :)

 2. Du ser skide godt ud og den fine bluse klæder dig virkelig godt :-)
  Jeg har faktisk en tætpakket weekend, der består af finderskeepers, brunch, vin og god mad, og boligmesse :-)

 3. Charlotte (Blog by Charlotte Bisgaard)

  Hvor ser du bare godt ud Ida. Jeg er vild med farven på toppen. Her skal weekenden bruges med nogle venner og ellers bare på at pleje et sygt barn

 4. Er vild med farven på toppen.. sidste weekend stod den på huslige pligter og lidt familiefødselsdag…

  Denne weekend byder på en tur ud at spise med mine kollegaer og andesteg hos min forældre:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.