Hjemmestrikket baby tæppe med bånd i kanten

Jeg har i lang tid glæder mig utrolig meget til at udgive dette indlæg og vise hvor kreativ jeg har været.
Jeg har nemlig strikket et tæppe til min gode gravide veninde Louise.
Jeg husker tydeligt den dag, Louise fortalte mig at hun var gravid og jeg vidste med det samme, at jeg ville strikke et tæppe til hendes kommende barn.

Nu har jeg rigtig god erfaring med garn fra Drops og da jeg ikke kendte til kønnet, valgte jeg at bestille garnet i farven Natur fra serien Big Marino, som er i 100 % uld, hvilket jeg fandt hos Hobbii.
Louise er sat til en dag i december, så jeg tænker at uld vil være helt perfekt til barnevognen og lange gåture i den kolde vinternatur.
Selve det at strikke tæppet, er noget som jeg har hygget mig utrolig meget med. Og jeg har glæder mig rigtig meget til at forære Louise og hendes mand, Morten, det.

Tæppet måler omkring 1meter x 65cm og er strikket i et trekants mønstre og der er brugt 9 garnnøgler i alt. For at gøre tæppet mere køns-personligt, valgte jeg at lave huller i hele omkredsen. På den måde ville jeg kunne sætte enten et lyseblåt eller lyserødt silkebånd i – alt efter barnets køn. Så da Louise fortalte at de ventede en lille dreng, fik jeg hurtigt købt blåt silkesnor og jeg fik overrakt tæppet til Louise en dag, hvor hun var sød at besøge mig på hospitalet.

Læs ogsåHjemmestrikket pude med spiral snoninger

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.