Outfit 2017 #16

| Bukser Vila | Jakke Vila | Blondetop Rosemunde | Taske Gucci | Ballerinaer Geox | Ur Rolex |

Et ‘dagens’ i nye bukser, som er købt nu her i september måned.
Jeg faldt over bukserne, da jeg var et smut i Fields med min mor 1. september. Planen var egentlig en tur i Bilka og kigge/købe en ny cykel, da min egen var blevet total smadret i ulykken. Men da vi kom forbi Bahne, hvilket er en butik jeg sjældent kommer i, var jeg nød til at kigge ind.

Bukserne faldt jeg ret hurtigt over og de har allerede været brugt et par gange, idet at de er utrolig rare at have på. Udover bukserne faldt jeg også over det fineste par pumps fra Billi Bi, som jeg måtte tilbage og købe dagen efter. Jeg havde derfor, allerede anden dag inde i september, brugt en fin sum penge – men det er heldigvis brugt på gode og brugbare ting 😊

Selve billederne tog min mor d. 4. september, hvor vi var ude og gå en tur. Det var en dag, hvor det ikke regnede, hvilket jeg nød til fulde. Jeg var derfor både hoppet i mindre jakke og ballerinaer, hvilket har været mere eller mindre ikke muligt indtil videre i resten af september..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.