Et år uden en af mine vigtigste personer

I dag er det et år siden, at min far ringede mig op efter arbejde og fortalte at min bedstemor (mit et og alt) var død.. – tårerne er begyndt at krille ned at mine kinder nu, ved blot at skrive det ned..
Jeg husker hele episoden så tydeligt. Min lillebror boede ved siden af mig på daværende tidspunkt og jeg kom grædende op til ham, mens ham og hans datter sad og fik en eftermiddags snack. Vi kørte hurtigt af sted til Blidahpark, hvor hun boede og blev mødt af min far og onkel som også var til stede. Min bedstemor sad så fint og roligt i sin yndlings stol i køkkenet, hvilket derfor viste at hun var sovet stille og roligt ind. Og med en alder på 90 år (14 dage til hun fyldte 91), så var hun en gammeldame som havde levet et godt liv. Men for søren, hvor hun savnes. Tænk at der allerede er gået et helt år!

Min bedstemor har jeg før haft nævnt på bloggen og hun har været en rigtig vigtig person for mig, og stadig er. Der har været mange gange, hvor jeg har haft lyst til at ringe til hende og snakke (har faktisk haft taget mig selv i, at ringe til hende), særligt her på det sidste mht. ulykken, har det været ekstra needed for mig. Der har været situationer, hvor det egentlig kun er hende jeg har lyst til at tale med, få et kram af og kan styrke mig. Så det er så hårdt at vide, at jeg ikke kan ringe til hende. Men jeg ved til gengæld at hun har det godt, der hvor hun er nu og det er det vigtigste. Hun er i mit hjerte og jeg tror faktisk også lidt, at både hun og min bedstefar har holdt hånden over mig i ulykken, at uden dem ville det være endt værre.

Men for pokker Bedstemor.. et år uden dig har sørme været hårdt! Du savnes mere end hvad ord kan beskrive. Men tak for al den styrke du har givet mig – den er meget værdsat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Tina KH

    Meget sød bedste du har og forstår dit savn.
    For nogle år siden blev jeg ringet op på mit arbejde, og fik beskeden at min farmor var død, det var hårdt og hun betød også meget for mig.
    Så jeg forstår dit savn til din dejlige bedste.

  2. Det er aldrig sjovt at miste, og jeg er sikker på, din bedstemor også savner dig <3 Du er heldig at have haft glæde af hende i så mange år. Jeg har ikke haft nogen bedsteforældre de sidste 19 år, og jeg husker kun svagt min bedstefar. Jeg håber, mit barn når at have sine bedsteforældre i rigtig mange år :-) Desværre når han aldrig at møde sin farmor..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.