Montana, nu med låger

Der er sket lidt nyt og spændende herhjemme på matriklen 😊 eller spændende er måske så meget sagt, men godt, det er det! 😊 Jeg har nemlig fået låger i en af mine Montana reoler, hvilket er noget, som jeg har tænkt på længe. Jeg synes at mine reoler har set noget rodet ud længe, så ideen om, at få låger på nogle af dem og på den måde få et mere roligt look, har jeg glædet mig til.

Lågerne fik jeg faktisk allerede i fødselsdagsgave tilbage i august, men grundet ulykken er de ikke blevet monteret før nu. Men bedre sent end aldrig, som man siger og jeg er blevet så glad for resultatet!
Lågerne har jeg købt os Jacobsen Plus, hvilket er en hjemmeside, som jeg er blevet ret vild med. De har alle de brands, designere, møbler mm. som jeg går og drømmer om. Både drømme stolen(!) fra Poul Kærholm, men også den fine 7 stol fra Arne Jacobsen i den smukke Merlot farve. Havde jeg plads til Poul, var han flyttet ind med det samme og 7 stolen, skal bare lige have en overtagelse – den ville i hvert fald klæde mit spisebord 😊

Selve bestillingen af lågerne var også en rigtig god oplevelse. Lågerne kom, men var desværre blevet beskadiget under transporten og jeg ringede derfor til JacobsenPlus for at høre, hvordan jeg skulle forholde mig. Jeg kom i snak med en utrolig flink person, som bad mig sende et billede af skaden på mail og jeg fik kort tid efter en melding tilbage, hvor de fortalte at de ville sende mig nogle nye låger – utrolig god service, hvis I spørg mig.
Så nu er der låger på et af mine moduler og I må ikke spørger, hvor rodet der er inde bag 😊  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Maja Harder

    Det hør virkelig boet st få lukket lidt af for “rodet”. Det ser super fint ud med lågerne og jeg vil helt sikkert lige tjekke den hjemmeside ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.