En dag i julebagens tegn

I min fars familie, har vi en årlig juletradition som altid finder sted anden søndag i advent. Dagen står på ren hygge og menuen står på hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavet gløgg og hjemmelavet julebag.
Selve æbleskiverne og gløggen er helt frisk og bliver lavet mest vi sidder rundt om bordet. Men julekagerne som er vaniljekranse og brunkager er lavet lidt tid forinden.
Normalt var det min bedstemor og min fars to fædre, som stod for julekage bagningen, men efter min bedstemor gik bort i oktober sidste år, har jeg været heldig at få ‘hendes plads’ og i år var anden gang jeg var med og det er simpelthen så hyggeligt.
Min fars to fædre og jeg mødes i søndags til årets julebagning. De havde begge (hver især) lagt både vaniljekranse og brunkage dejen, så selve opgaven på dagen bestod af at skærere, forme og bage småkagerne. Og når det færdige resultat viste godt 5 kilo småkager og nogle timer i dejligt selskab – Og som bonus, nu har jeg julekager til hele julen :)

Læs også: Familien Julebag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.