Min bedste dag i december

Et lille udpluk af billeder fra min bedste dag i december, nemlig anden søndag i advent, hvor min fars familien (i traditionen tro) er samlet til hjemmelavet æbleskriver, gløgg og julebag. 
Alt julebagen er jeg blevet en del af og skrev lidt mere om her. Og jeg fortæller jer, at resten af familien var tilfredse med både brunkager og vaniljekransene, endda så meget at der ikke var flere tilbage, da min onkel kom, hvilket kun var en time senere end os andre.
Det er et af året hyggeligste dage og idet at det altid er samme dag hvert år, er vi der næsten altid alle sammen. Og er I nysgerrige, kan I se alle de tidligere år her 2011, 2012, 2013 og 2015 :)

Har I også en særlig favorit dag hvert år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Charlotte (Blog by Charlotte Bisgaard)

  Det lyder rigtig hyggeligt :) Vi har en ligende dag 1. søndag i advent, hvor hele familien samles hos min bror, hvor vi starter ud med æbleskiver, gløgg og hjemmelavet konfekt. Når det har lagt sig kører vi på med hotdogs til aften. Det er en super hyggelig dag :)

 2. Tina KH

  Hvor ser det hyggeligt ud Ida:-)

  Da alle børn her var yngre, da var 1.dec. der hvor vi holdt julehyggedag med alle venner og deres børn/unge, vi lavede dekorationer, klippe og klister, gik tur, spiste, spillede spil osv.
  Og så Lillejuleaften, her skal træet pyntes og pakkerne under, spilles klaver, guitar og synges, spise og julehygge med familien.
  Og så selvfølgelig det vi alle tæller ned til, selve juleaften:-)

  Du ønskes en glædelig jul :-)

 3. Hvor lyder det bare mega hyggeligt og ser super lækkert ud med alle de lækkerier :-).
  Hvert år holder vi julebage dag hjemme ved mine forældre. Det er mega hyggeligt og noget vi har gjort hvert år :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.