October News 2017

| Frakke Even&Odd | Kamera Olympus | Top Define | Krus Pure culture | Skjorte Rails | Sneakers Adidas Originals | Føntørrer Dyson Supersonic |

Puha der kom meget indendørs i oktober måned.. Bedste køb er uden tvivl mine Originals sneakers fra Adidas. Jeg har længe sendt dem lange blikke og nu er de endelig blevet mine og de er også allerede godt brugt 😊 Frakken fra Eve&Odd er faktisk lidt et fejl køb. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en lysegrå frakke, men denne er bare alt for stor, selv i en 36. Men jeg er så dårlig til at sende ting tilbage, når de er købt over nettet, så den ligger lige nu bare og fylder, men hvad gør man ikke, når der er en rabatkode fra Stylepit involveret? Nu skal det dog siges, at det er sjældent at køb over nettet er fejl køb.
Kameraet fra Olympus er til gengæld et rigtig godt køb og et jeg har tænkt at gøre længe. Det er lille og handy (langt bedre end mit store klodsede Canon 600D, som fylder så meget) og så har det nogle rigtig fede finesser. Så kom der også en ny skjorte til samlingen. Skjorten er fra Rails og er nok den lækreste skjorte jeg har eget! Ikke nok med, at den er virkelig pæn, så er stoffet dejlig blødt, den sidder pænt og kvaliteten er helt i top. 
Og så har jeg simpelthen fået en føntørre og den er altså mere genial, end hvad jeg først havde troet. Normalt er jeg ikke til føntørrer. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har brugt en føntørre to dage i træk.. jeg har altid syntes at det var så besværligt, det med at tørre hår (mine arme har vist aldrig rigtig knækket koden..) og så tager det bare så lang tid! Så jeg har (lige så længe jeg husker tilbage) ladet mit hår lufttørre, også om vinteren, hvor det ikke altid er super smart.. Men det er heldigvis forbi nu, for med min Dyson supersonic, er det at tørre hår, nemt og enkelt. Den er super let at bruge og så vejer og fylder den ingenting. Herudover har den 4 forskellige varmeindstillinger (100°C Hurtigtørring og styling, 80°C Jævn tørring, 60°C Blid tørring og 28°C Altid kold), hvilket jeg er rigtig glad for, da jeg ikke ønsker at ødelægge mit hår med for høje grader. Og så er den jo pæn! :)

Læs også September News 2017

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Sikke nogle lækre køb du har gjort dig. Er vild med sneaksne og så glæder jeg mig til at se billederne fra dit nye kamera.

    Jeg har tidligere haft held med at sælge tøj enten på trendsales eller i en af facebooks mange salgsgrupper. Måske har jeg ikke fået hele købsprisen ind, men jeg har hvertfald fået dækket noget af den ind og det er jo også værd at tælle med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.