September News 2017

| Jakke Gustav | Strømper MP | Jakke Butterfly Copenhagen | Bukser Vila | Kjole Y.A.S. | Bukser V.R.S. | Stiletter Billi Bi |

Når det kommet til nye ting i september, så er størstedelen af pengepungen gået på medicin. Jeg er nu oppe på mere end 2.500 kroner… pænt meget mere end hvad jeg nogensinde havde tænkt, at jeg skulle bruge på medicin! Og så er det desværre ikke noget som jeg for dækket af hverken den ene eller den anden forsikring.. Jo jeg er medlem af Danmark, men det er ikke det store tilskud det har givet, da min periode er blevet nulstillet midt i det hel, hvilket betyder at tilskuds procenten går i 0.. 😔  

Men udover medicin er der da også flyttet nogle gode og brugbare ting ind på matriklen 😊 Der er faktisk røget en del mere ind, end hvad jeg havde troet og håbet på. Det er blandt andet en ny (super lækker) ruskinds jakke i en flot rosa farve. Har desværre ikke kunne finde den på nettet, så billedet har jeg selv tager og farven kommer desværre ikke helt til sin ret, så I må se den på i stedet for 😊
Udover jakken er der også flyttet to nye par bukser ind, dem fra Vila viste jeg her. Begge i den hyggelige og løse kategori, hvilket er noget af det eneste jeg går med lige nu. Og så skal jeg ikke glemme mine fine nye glimmer strømper fra MP. Dem faldt jeg over, da jeg købte mine pumps, som er fra Billi Bi og de er perfekte(!) og nok også mine første ikke-sorte høje hæle.

Kjolen er fra Y.A.S. og sidder og falder simpelthen så fint – jeg har blandt andet vist den her. Jeg er særligt vild med den lille detalje i taljen.

Sidst men ikke mindst, skal nævnes jakken fra Gustav. Den er faktisk ikke min, men min mors, men jeg har fået lov til at låne den og den har allerede været flittigt brugt – og så er min mor jo også alt for ung til at bruge sådan en jakke 😉
Så udover en masse penge på medicin, så skal jeg ikke brokke mig over de andre ting 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.