February News 2018

/// Indlæg lavet i samarbejde med trunksleeves.dk ///

| Luffer Markberg | Hjemmesko UGG | Cover Ebay | iPhone Apple | Laptop cover miniinthebox |

Februars ‘New In’ er noget anderledes sammenlignet med januars ‘New In’, idet der intet tøj er kommet ind i februar, tilgengæld er købs beløbet i februar langt højere, hvilket skyldes ny telefon.
Februar er noget mere praktisk anlagt. Jeg har blandt andet fået købt nogle nye luffer. De er super pæne(!), men desværre holder de ikke rigtig på varmen, selvom de består af lammeskind og foret med 100% merinould, men mit Raynauds syndrom, går lige ind 😔 Til gengæld hjælper mine nye hjemmesko fra UGG på hjemmefronten og de er i den grad tiltrængt, mine gamle er så grimme, at de er ved at være helt pinlige! 🙈
Og så har jeg sørme så endelig (!) fået taget mig sammen til at købe mig en ny telefon. Den gamle gik i stykker under ulykken og da en telefon er en dyr post, har det taget mig en god rum til at tage mig sammen til at købe en ny. Og inden telefon uden et cover – særligt ikke, hvis man er klumpedumpe som jeg er! Så jeg har bestilt et cover til blot 1.89 $ på Ebay. Mit aller første Ebay køb 😊🙌🏻 Jeg bestilte både det og coveret til min computer d. 7. februar og ingen af tingene er endnu ikke kommet, så jeg er noget spændt, om det overhoved kommer.. 🤔 Ellers så tænker jeg at jeg skal anskaffe mig til cover til min computer fra Trunk Sleeves. Jeg har luret på deres hjemmeside før, idet jeg synes at de har nogle virkelig pæne varianter og så koster de ikke så meget. Så måske det ender med, at jeg bestiller et derfra.. 🙈
Udover ovenstående fik jeg også en ny vaskemaskine, da min gamle døde tilbage i starten af januar, hvilket blev februar måneds næst største udgift.
Herudover har jeg virkelig været fristet mange gange, til at købe den fine fjerlampe til mit soveværelse. Men lige nu er jeg så stilforvittet at jeg frygter at det vil være godt eller skidt. 

Læs også: January News 2018

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.