Get Away til Ystad Saltsjöbad

I forrige weekend tog en veninde og jeg en smut tur til Ystad Saltsjöbad, en tur vi havde booked da jeg lå på hospitalet tilbage i august sidste år og noget som vi begge havde set virkelig meget frem til.
Min veninde havde besøgt Ystad Saltsjöbad en gang før, men det var første gang for mig og jeg har længe gerne ville besøge stedet og min venindes selskab er et af de aller bedste jeg kan tænke mig til, så det passede helt perfekt.

Vi mødtes på Hovedbanen kl. 12.45, toget gik kl. 13.07 og kl. 15.30 tjekkede vi ind i receptionen, hvor vi blev vist frem til vores skønne værelse, hvor vi havde udsigt til deres gård pool. Kl. 16 var vi i deres spa afdeling – deres UTROLIG lækre spa afdeling. Sjældent har jeg prøvet noget så lækkert! Det bestod både af dampbad, pool, boblebad, udendørs dampbad, sauna, ‘et koldt gys’ og mulighed for at bade i havet.
Om aften havde vi bestilt bord på deres Restaurant Port kl. 18.30, hvor vi fik serveret en 3 retters menu. Efter vi havde spist valgte vi at gå en lille runde rundt på hotellet og så deres hyggeligt lounge områder, hvilket bestod af  nogle kæmpe rum med de lækreste senge og med en udsigt udover stranden og havet – ren idyl!
På hele området duftede der af den mest behagelige duft, samt en dejlig afslappende melodi. Og så var der mulighed for at få et glad vand over det hele, både med og uden brus, hvilket jeg synes var virkelig lækkert.
Mandag morgen startede vi med at gå en tur langs vandet før morgenmad. Og efter morgenmaden havde vi tilmeldt os deres Yoga Mind program, hvilket mest var afslapning end Yoga, men lækkert var det – jeg faldt nærmest helt i søvn :)
Vores ophold kan slet ikke beskrives med ord, hvor lækkert det har været! Og efter vores Yoga time tog min veninde og jeg vores bagage på skulderen og gik turen mod Ystad station og lagde ryggen til en af de bedste weekender jeg har haft, så længe jeg kan huske tilbage.

Læs også: New York – my Favorite places

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.