GIVE AWAY – Få større balance i krop og sjæl med Mælkebøtteekstrakt fra Herrens Mark

/// Indlæg lavet i samarbejde med Herrens Mark ///

Velkommen til et lidt teknisk indlæg, men med en virkelig vigtig og god betydning. Det skal nemlig handle om Mælkebøtteekstrakt. Mælkebøtteekstrakt med mælkesyrebakterier er nemlig sund og godt for krop og sjæl, er noget man har hørt om længe. Vidste I for eksemplet, at mælkebøtten er kendt helt tilbage fra tidlige bibelske skrifter, hvor munkene dyrkede den i deres klosterhaver?

Valget af mælkesyrebakterier er ved at være en god håndfuld, men et af producenterne som har vundet godt ind hos mig er Herrens Mark. Herrens Mark er en dansk økologisk virksomhed placeret på Vestfyn, nærmere præcis på Broendegården tæt på Lillebælt. De har specialiseret sig i at lave fermenterede urteekstrakter, der kan være med til at give en større balance i krop og sjæl.
De producerer to forskellige ekstrakter, Mælkebøtteekstrakt, hvilket kan beskrives som et detox-produkt og Rødkløverekstrakt, som kan være med til at hjælpe på de gener kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen.

Mælkebøtten et ældgammelt detoxprodukt
Mælkebøtten har være brugt i urtemedicin i tusinder af år. Det er bitterstofferne, der giver blomsten dens gavnlige effekt. Bitterstofferne får kroppen til at udskille galde, der stimulerer nyren og leveren. Dette er med til at hjælper os af med de giftstoffer, som kan ophobe sig i vores kroppe. Mælkebøtteekstrakten er derfor et rigtigt effektivt detoxprodukt, da det har en god effekt på den raske krop som gerne vil have et boost, men samtidig har den også en god effekt på folk med kroniske tilstande, som fx gigt , nyre eller leverbelastning.
Rødkløver videnskabeligt bevist effektivt
Rødkløver er rig på isoflavoner, hvilket også er kendt under navnet planteøstrogener. Det er planterigets pendant til det kvindelige kønshormon østrogen. Disse planteøstrogener kan hjælpe kvinder i overgangsalderen og samtidig være med til at mindske gener som hedeture, humørsvingninger og søvnproblemer. Og herudover øger planteøstrogenerne ikke risikoen for kræft, hvilket ellers er tilfældet med almindeligt østrogen. Noget tyder ligefrem på, at planteøstrogenerne kan være med til at forebygge kræft! 🙌🏻
– Kernen i begge produkter, er fermentering (gæring) med mælkesyrebakterier. Denne proces er helt centralt, da det er fermenteringen af produktet, der gør kroppen i stand til at optage de aktive stoffer, der findes i ekstrakterne. Fermenteringen gør at sukkermolekylerne bliver spaltet fra de aktive stoffer i ekstraktet. Og det gør, at de aktive stoffer kan passere direkte gennem tarmvæggen over i blodbanen. Herudover hjælper mælkesyrebakterierne også med at sikre en god fordøjelse.
 .
Jeg er selv gået i gang med at indtage et lille glas mælkebøtteekstrakt hver morgen. Skal jeg være helt ærlig, så smager det afskyeligt! Rent billedet metaforisk, så smager det som lugten af en ko/heste stald, nærmere kan jeg ikke komme det, men hvad gør man ikke for ens helbred og så har jeg ikke været ramt af den influenza der herrede ret hæftigt over Danmark i starten af marts, hvilket er ret imponerende, da både mine forældre og nogle kollegaer var ramt og jeg så mine forældre en del gange 😊👌🏻 Og heldigvis så vender man sig også til smagen. Og så er det heldigvis kun hver morgen jeg indtager det og det skyldes hurtigt ned med vand! Det er bedst at drikke det rent, men man kan gøre smagen lidt bedre hvis man blandet det med lidt frugtsaft. Og så følger der et doserings bærre med, så man ved at man indtager den rette mængde 💪🏻
.
Hvad Herrens Marks ektrakter blandt andet gør af gode ting for din krop:
– De stimulerer ens lever og galde
– Styrker leveren og giver en bedre fordøjelse.
– Er med til at nedsætte risikoen ved galdesten.
– Er med til at stabilisere blodsukkerniveauet
– Fremmer udskillensen af kroppens affaldsprodukter
– Forebygger forstoppelse
 
Er I blevet interesseret i at kende mere til Herrens Mark, så kan I læse mere her 😊
Ellers kan I også deltage i konkurrencen om 2×2 liter af enten Mælkebøtteekstrakt og/eller Rødkløverekstrakt. Om I ønsker 4 liter af den samme eller 2 liter af hver, er helt op til jer.
.
For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og fortæl mig, hvad I gør, for at føle jer sund 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 1. April 2018 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til @marnigo der deltog på instagram ☺☀ 🙌🏻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

  1. Tina

    God formiddag på denne ok lune søndag:-)
    Jeg vil gerne prøve sund saft og tænker det kan gavne min krop, som vist er ved at gå i Ogang.
    Smukt forår til dig Ida:-)

  2. Dorte Slouborg

    Jeg bruger netop “Mælkebøttesaften” som har hjulpet mig meget! Jeg har irriteret tyktarm, – og det kan stærkt anbefales til mennesker der lider af det! Jeg holder mig fra sukker, og stærk mad, går lange ture og prøver at tænke positivt :)

  3. Anette Ninon

    Vil gerne prøve 2×2 liter, det lyder rigtig spændende.
    Jeg spiser økologisk og undgår usunde ting i livet.
    Men er ikke fanatiker.

  4. Camilla Kirstine

    Kære Ida !
    Jeg skylder dig højst sandsynligvis en kæmpe tak for at have introduceret mig for disse produkter fra Herrens mark ! Sagen er nemlig den, at jeg sjovt nok aldrig selv har hørt om dem. Derfor blev jeg med det samme meget fanget af disse, da jeg selv lider af knogleskørhed og dernæst fordi min skønne mor netop er kommet i overgangsalderen og er ret slemt ramt heraf. Så produkterne må siges at være sendt fra himlen ;) Jeg har allerede undersøgt lidt om produkterne, og umiddelbart lyder det jo faktisk til at være for godt til at være sandt. Men efter jeg har fået læst lidt artikler m.v. (herunder forskning) som lægger evidens for at disse tilskud rent faktisk virker (!!!!), så er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg bør prøve dem og min mor ligeså. Såfremt det blot kan afhjælpe symptomerne på vores problemer en lille bitte smule, vil jeg mene det er mere end pengene værd. Selvom min SU økonomi måske synes det virker som lige lovlig mange penge. Men hvis det virker, så er pengene mere end godt givet ud !
    Jeg ville derfor ELSKE at vinde 4 liter rødkløver-ekstrakt som en lille ‘opstarter’ :)

    Tak for bloggen, jeg er især vild med dine indlæg om anbefalinger, tips osv.

    – Camilla Kirstine.

  5. Gitte Leth

    Sikke en skøn præmie, den krydser jeg lige fingre for at vinde her;-)
    Jeg forsøger at holde mig sund ved at spise fornuftigt, drikke masser af vand, gå ture og dyrke yoga;-)

  6. Maria Seidelin

    Jeg forsøger at leve sundt ved af tænker over min kost, dyrke motion og have fokus på at der er balance mellem de ting der giver mig god energi og de ting der tager energi.

  7. caroline m

    Forsøger at spise sundt og få nok motion. Vil super gerne prøve Mælkbøttesaften, den lyder fantastiske!

  8. Marianne Juhl

    Jeg spiser varieret kost, dyrker lidt motion og sørger for at få min søvn. Alkohol er kun ved festligheder, men er absolut ikke fanatisk. En veninde introducerede mig for danskvand med diverse lækre safter, så det nydes i hverdagene istedet for vin. Jeg ønsker mig rødkløver da jeg håber det kan tage min krops ømhed og mine totalt ømme babser – vil være fantastisk at slippe for det

  9. Jeg går op i at spise sundt og dyrke motion.
    Og så tror jeg på, at for at holde sig sund så skal man både styrke såvel krop som sind, så jeg gør meget i at sætte tid af til at “pleje” mig selv og at få det godt <3

  10. Line M.

    Jeg er meget bevidste om mine valg. Jeg spiser ikke udelukkende sundt, men forsøger at kompensere ved at sørge for at få nogle sunde tilskud i løbet af dagen. Jeg sørger derfor for at jeg minimum en gang dagligt får et tilskud af fx hampefrø, Spirulina, hvedegræs mv, da det indeholder rigtig mange gode tilskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.