Restaurant Port på Ystad Saltsjöbad

Under mit ophold på Ystad Saltsjöbad, spiste vi om aften en lækker tre retters menu på Restaurant Port, hvilket er en af de to restauranter som er tilknyttet Ystad Saltsjöbad. Selve restauranten er holdt i den fineste og hyggeligste stil med hvid dug, både på borde og stole.
Den tre retters menu var med i vores ophold og forskelligt fra andre ophold, måtte vi selv vælge, ud fra deres menukort, hvilken forret, hovedret og dessert vi ville have, hvilket jeg synes er super lækkert.
Vi valgte begge deres Let røget laks med syrnet creme, dild og tørret kartofler til forret, hvilket var virkelig lækkert. Til hovedret valgte min veninde deres mørbrad med syltede gulerod og kartoffelmos, mens jeg valgte deres Poached torsk som blev serveret med rødbederpuré og kålTil dessert valgte vi begge deres Udvalgt oste med husets marmelade, hvortil vi fik serveret noget utrolig lækket knækbrød. Til hele menuen bestilte vi en flaske Côtes du Rhône, som passede perfekt til mit rødvins hjerte – og dyrk lige de smukke vinglas!

Læs også: Get Away til Ystad Saltsjöbad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.