Restaurant Silo i Nordhavn

Et af de steder jeg gerne har villet besøge, lige siden de slog dørene op sidste år er Restaurant Silo i Nordhavn. Restauranten ligger på 17. sal, hvilket gør at der er udsigt udover hele Nordhavn, Østerbro, København og omegn.

En veninde og jeg havde bestilt bord en lørdag efter påske. Bordet var booket kl. 19 og vi havde fået et bord lige ved vinduet og havde derfor den smukkeste udsigt lige foran os (blandt andet, havde vi udsigt udover den gamle Nordhavns havn, hvilket er et sted jeg godt kan lide at tage på picnic om sommeren) og selve tidspunktet var også helt perfekt, da vi både have udsigten udover byen i lys og efter solen gik ned. Herudover er der også placeret en kikkert på alle borde, så man har mulighed for at nærstudere København lidt dybere.

Vi startede med et glas Crémant de Loire, og kort efter blev der serveret nogle lækre små boller med smør og vand. Tjeneren spurgte samtidig til selve maden og vi valgte at gå med deres 4 retters menu, dog byttede vi hovedretten, som var Stegt Lammekrone, ud med deres Slethvar. Vinen endte med at blive en flaske Riesling fra Australien, hvilket var noget af et sats for mig, da mit forhold til Riesling er noget sødt stads, men denne var helt perfekt :)

Så vi endte med 4 retter bestående af:
– En god portion stenbiderrogn med citron, creme fraise, purløg & blinis

– Torsk med muslinger, dampet spidskål og muslingesauce
– Slethvar på crouton med grønkål & bakskuld sauce
– Is, med blodappelsin og marengs

Skal jeg komme ind på selve betjeningen, så vil jeg selv beskrive den som værende virkelig god! Tjenerne var både opmærksomme og gode til at forklare retterne, de spørge ind til os og vores behov og så var der en bestemt tjener som også var god til at joke, hvilket jeg godt kan lide :) og selve timingen mellem retterne var også lige i øjet. Vi ventede hverken for længe eller kort tid. Da hovedretten blev serveret var min veninde på det lille hus. Så skal jeg nævne et minus, så ville det være, at de ikke ventede med at servere hovedretten før hun kom retur, men det gjorde hun heldigvis kort tid efter. 

Så overordnet set var Silo en rigtig god oplevelse og helt bestemt et af de bedste steder jeg har besøgt og gerne kommer tilbage til (S.N.A.R.T!)! Både maden, betjeningen, stemningen mm. var helt perfekt og så slap vi samlet set med en regning på 1.600 kroner, hvilket jeg selv synes var virkelig rimeligt med den oplevelse – selv havde jeg regnet med 2.000 kroner. 

Læs også: Restaurant Port på Ystad Saltsjöbad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-retters menu

Stenbiderrogn med citron, creme fraise, purløg & blinis

Torsk med muslinger, dampet spidskål & muslingesauce

Stegt lammekrone med stegt spinat, selleri & lammepølse
Eller
Dansk Jersey okse i stedet for lam + 75 kr

Blodappelsin, is & marengs

455

Slethvar på crouton med grønkål & bakskuld sauce 255

 

Vin:

etb glas cava

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.