When pink become gray

.

Kan I huske dette indlæg, hvor jeg viste min lyserøde væg i soveværelset? Lige efter jeg havde malet væggen var jeg sikker på, at den skulle være grå (hvilket jeg havde tænkt længe), men det med, at ‘fra tanke til handling’.. det tager noget længere tid end planlagt.. hele 4 måneders tid 🙈 Men i påsken fik jeg endelig taget mig sammen til at ændre min lyserøde farve til grå. Og jeg må tilstå at jeg er godt tilfreds med resultatet!
Planen er egentlig, at væggen skal være som denne, hvilket bliver gjort med en svamp, men det bliver i step to. Lige nu er jeg i hvert fald glad for, at mit soveværelse er blevet mere roligt. Og den grå farve er meget mere mig, end hvad den lyserøde er. Det er utrolig hvad en farve kan gøre.
Men nu tænker jeg også, at mit grå senge tæppe skal udskiftes med et hvidt, da jeg synes at grå og grå bliver lige i overkanten, men istedetfor, kan jeg jo supplere med en af de fine puder fra Nomess i grå 😊

Udover den grå væg, er jeg igang med at male hele min lejlighed, det skal dog bare være hvidt. Sidst jeg malede var da jeg flyttede ind i 2009, så mine vægge trænger i den grad til en opfriskning! Men det er noget af et større projekt. Jeg har været igang i køkkenet og soveværelset indtil videre. Mens stue og entre forhåbentligt kommer i næste uge, hvor jeg har fri.

Læs også: Montana, nu med låger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Du har ret… Den væg er bare skabt til at være grå, fremfor lyserrød! ^_^ Troede jeg aldrig jeg skulle sige, for jeg er ellers normalt til farver ^^”

    Simone
    Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.