April News 2018

.

| Strop top HM | Nederdel Moves | Top HM | Hårbånd Magasin | Bukser Zara | Sengetæppe Muubs | Nederdel Stig P | Mokkasiner Jonak | Rygsæk Fjällräven |

April måned bød på lidt mere ‘New In’ end hvad jeg havde tænkt, da vi startede måneden. I alt blev det til hele 17 ting 😳 Men det er 17 rigtig gode køb!

Den sorte strop top fra HM har jeg købt to af og det er nogle jeg bruger dagligt. Så der trængte virkelig til en udskiftning, da nogle af gamle var blevet godt slidte! Jeg havde dog lidt udset en bestemt variant gennem mødetøjs butikken johsfashion, men de havde desværre ikke modellen – dog har de rigtig meget andet lækkert!!
Herudover har jeg længe ledt efter en hvid top med blomster. Så da jeg pottede denne hvide top, var jeg hurtigt solgt. Jeg købte den i Malmö til 349 svenske kroner og har set, at den i Danmark koster det samme beløb. Men da den svenske krone er lav i øjeblikket, så der kun trukket 251 kroner fra min konto 😁 De sorte bukser er også fra Malmö og også her har jeg sparet lidt grundet kursen og dem har jeg virkelig også brugt godt allerede.

Herudover blev det også til nogle søde sommer nederdeler, som jeg glæder mig til at bruge til sommer. Nogle virkelig fine mokkasiner, mit nye sengetæppe har jeg allerede har vist i aktion her. En hårbånd og min nye rygsæk som jeg også har vist her. Og så kan det skarpe øje kan nok se, at der på collagen kun vises 9 ting + den ekstra sorte strop top, så har jeg tilført en masse nyt og lækkert fra Hunkemöller. Hele 7 nye ting, hvilket både indeholder undertøj, badetøj og sportstøj. Selve badetøjet glæder jeg mig så meget til at tage i brug, når jeg snart ligger nede i varmen og slapper af 😍

Læs også: March News 2018

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.