Lys i soveværelset – Lyskæde fra House Doctor

./// Indlægget er lavet i samarbejde med Luxo Living ///

Der er endnu engang sket ting og sager i mit soveværelse 😊 Forrige gang, var det (min mere eller mindre) hjerneblødning, der malede den ene væg lyserød.. 😳 Men det holdte heldigvis ikke mere end 5 måneder, hvor væggen blev grå. Hvilket er et resultat som jeg stadig er rigtig glad for. Denne gang har det dog hverken noget med maling eller væggene af gøre. Jeg har derimod fået nyt lys i soveværelset 😊

Jeg har længe synes, at det ser rigtig hyggeligt ud med en lyskæde over sengen. Og da jeg selv mangler noget hyggeligt lys (eller generalt bare lys) i soveværelset, tænkte jeg, at det var en god undskyldning for at anskaffe mig en lyskæde 😊

.

Min nye Lyskæden er fra House Doctor. Den findes i sort, hvid og mat Jeg valgte den hvide udgave, selvom jeg var noget i tvivl om, den skulle være sort eller hvid. Men da jeg er glad for hvidt og de fleste af mine møbler er hvide. Så endte jeg med min første indskydelse – den hvide. Hvilket jeg er godt tilfreds med.
Lyskæden har jeg fundet hos Luxo Living, hvilket er en af de bedste danske bolig webshop, efter min mening! De har så mange fede brands og et kæmpe udvalg indenfor alt hvad ens bolig behøver. Havde jeg råd og plads, så havde jeg købt mig fattig hos dem 😊

Jeg er blandt andet stadig på udkig efter et nyt spisebord og jeg drømmer lidt om dette smukke spisebord fra Ferm Living. Det ville jeg mikse med spisebordstole på den ene siden og en bænk på den anden side – hvilket kunne være denne, som også er fra House Doctor.

Så går I også og mangler noget nyt til hjemmet? Så kan jeg anbefale at tage et besøg hos Luxo Living. Jeg garanterer, at I ikke bliver skuffet 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.