Icelandic Youth Serum – en nyhed fra skyn ICELAND

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Nord Brand ///

Veganske og naturlige skyn ICELAND har her i april måned lanceret et helt nyt produkt, deres Icelandic Youth Serum.

Dem som kender mig eller følger med på bloggen ved, at serum er et af de produkter som jeg nærmest ikke kan leve uden. Dets konsistens der trænger dybt ind i huden, og reparere både synlige og usynlige hudskader. Udretter de fine linjer, reparerer urenheder og dybtliggende solskader.

Icelandic Youth Serum fra skyn ICELAND tager dog lige skridtet videre. Dette serum er både fugtgivende, det giver glød og udglatter samtidig stresset hud. Noget som jeg i den grad godt kan bruge i øjeblikket! Herudover bliver serummet hurtigt absorberet ind i huden og trænger dybt ind og retter op på eventuelle skader. Den stimulere kollagen-dannelsen og booster ens fugtighedsniveauet, samtidig med at det forbedrer hudens hudtone og -tekstur. Og som noget af det sidste, så beskytter og genopretter det også hudens ungdommelige udseende. Og forebygger stressrelaterede tegn på  aldring. Hvilket også her er noget jeg godt kan have glæde af 😂☺️ Bedste resultat fås ved at bruge den på et renset ansigt og hals morgen og/eller aften. Efterfulgt af en god fugtighedscreme.
Og for lige at sætte prikken over iét så er serummet rødt, når det trykkes ud.

Jeg har brugt min Icelandic Youth Serum i godt 4-5 ugers tid nu og jeg synes bestemt at den leve op til mine forventninger. Mit ansigt føles rigtig dejlig blød og mere glat. Jeg ikke helt om det bare er overtroisk, men mine fine linjer føles lidt mindre synlige og så ser jeg meget mere frisk ud. Så KÆMPE thumbs up til Icelandic Youth Serum fra mig 😍

Beskytter og genopretter det også hudens ungdommelige udseend

Jeg har tidligere skrevet om skyn ICELANDs og nogle af deres produkter, som jeg bruger. Det drejer sig om deres Arctic Elixir Serum og Relief Eye Cream, to produkter som jeg viste her og skrev lidt mere om på bloggen her. Begge to nogle produkter som jeg er utrolig glad for!
Øjencremen er en lidt multifunktionel øjencreme og en jeg stadig har en lille bitte smule tilbage af. Og derfor har haft glæde af i mere end 2 måneder. Det som gør, at jeg er utrolig glad for den er, at den går ind og behandler mine fine linjer omkring øjnene. Samt de rynker og små hævelser som ligger omkring mine øjenområderne. Og så har den en dejlig kølende effekt, og dens virkning kan hurtigt ses.
Arctic Elixir Serum beskrev jeg som et vidundermiddel (selvom jeg var utrolig glad for den, så tilstår jeg, at den har fået konkurrence af Icelandic Youth Serum!☺️). Den gjorde mit ansigt så utrolig dejlig blødt og dens effekt kunne ses rigtig tydeligt.

Og for lige at sætte prikken over iét så er serummet rødt, når det trykkes ud

Et af skyn ICELANDs andre produkter, som jeg også har prøvet er deres Hydro Cool Firming Eye Gels. Det er (jeg vil kalde det) en opfrisker til øjnene og er nok noget af det mest effektive jeg har prøvet til at kvikke øjeområdet op. Efter en periode med gode render under øjnene, efter en stresset tid på arbejde, har jeg haft rigtig god gavn af disse. Man skal blot lade dem sidde i 10 minutter og resultatet herefter er helt vildt! Det lyder måske dumt og ikke helt til at tro på, men efter de 10 minutter (jeg lod dem nok sidde i 17 minutter – man skal jo have det hele med 😂), så var mine mørke render reduceret og blevet markant lysere. Hvilket (for mig) har gjort det mere acceptabelt, når jeg tager ud af døren om morgen.
En pakke Hydro Cool Firming Eye Gels indeholder 8 styks, så bruges de godt hvert 3 dag, så er der til lidt over 2 uger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.