Outfit 2019 #8 – I yndlings buksedragt og høj på Hendrick´s gin

| Buksedragt TFNCSandaler Hermès | |Ur Rolex | Solbriller Prego by Karen Simonsen

Et outfit tilbage fra fredag d. 4. juni, hvor jeg var en tur til Helsingør og tilbage igen i veterantog, sammen med Hendrick´s Expressen. Simpelthen den bedste måde at fejre fredag på, hvis I spørg mit lille gin hjerte ❤️.

Turen til Helsingør var i forbindelse med World Cucumber Day. Det blev også fejret på lidt forskellige barer i København, hvor man havde mulighed for at bytte en agurk, til en drink med gin 😊🙌🏻

På vores tur til og fra Helsingør, sad vi i den smukkeste pyntede togkupe. Gennemført pyntet i Hendrick´s ånd og det samme var servitricerne.
Vi fik serveret klassisk gin&tonic med agurk i de fineste, søde, små kopper på vej til Helsingør. Og på vejen hjem fik vi mulighed for at smage deres nye Limit Edition Midsummer Solstice gin, hvilket havde en lidt mere kraftig smag end normal gin. Jeg synes selv, at den smagte helt fantastisk 😍. Og mens vi var i Helsingør, havde de sørger for frokost i Frederik den andens vinkælder. Hvilket var dekoreret ligeså fint, som togkupeerne 🥰

På turen var jeg hoppet i min ynglings buksedragt fra TFNC og selvom, at den snart har mere end 5 år på bagen, så er jeg stadig rigtig glad for den 😊Herudover var jeg i noget af det, som jeg bruger ofte. Nemlig mine solbriller fra Prego og mine Hermès sandaler.

Alt i alt en af de bedste fredage længe og så kunne den fejres med en af de bedste gin der findes🥰

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Tina

    Hvor ser du godt ud i det outfit :-)
    Jeg har hørt at der findes garantifonde som kan udbetale skadeserstatning til de som ikke ellers kan få.
    Ved ikke hvordan det går med den sag hos dig, men ellers er det andet måske en mulighed.
    Aften hilsner :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.