Endnu et Mary tæppe er færdigt

Endnu et Mary tæppe er færdigt

 

Så er der sat punktum ved mit sidste strikkeprojekt – endnu et Mary Tæppe 😊

Det er mit andet Mary tæppe. Det første viste jeg her 😊 Det første tog blot 26 dage at lave, hvor imod nr. 2, har taget noget mere tid. Dette skyldes nok, at jeg ikke har haft lige så meget tid, til at ligge i sofaen og hygge. Og så har der også været pænt meget mere ‘tage op igen‘.. Dette skyldes uden tvivl, at sidste delen blev lavet på Kos, hvor jeg lå nede ved poolen og strikkede hver gang, jeg sat op. Grunden til, alle fejlene var også, at der blev talt til mig hele tiden. Men jeg nåede det og blev færdig inden hjemrejse 😊🙌🏻

Garnets gule farve var én, som en veninde introducerede mig for og det er samme slags garn, som det grå. Og så har det, det fedeste navn Skumbanan (bare navnet i sig selv sælger😍 og er (lige som det grå, også) fra Knitting for Olive. Det føles dog lidt som om, at det gule er lidt mere lækkert i det, sammenlignet med det grå.. Men tænker at det skyldes, at jeg ikke fik trykket det grå helt ud, efter vask? 🤷🏼‍♀️.. Men det er så lidt, at der nok kun er mig, som tænker over det? 😊

Så nu kan jeg skrive to Mary tæpper på mit stikke CV 😊

Endnu et Mary tæppe er færdigt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Tina

  Meget smukt stykke håndarbejde:-)
  Hvor stort er tæppet?
  Sælger du på bestilling?
  Hilsner og en dejlig dag til dig :-)

  • Tak Tina :)
   Det er omkring 100 x 100 cm. Sælger dog ikke på bestilling, da jeg slet ikke har tid til at have en deadline og det er noget, som jeg sidder og hygger med fra tid til anden :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.