Mary Tæppet – Mit største strikke projekt

.

Jeg har endnu engang, været i gang med strikkepindene og igen er det et tæppe, som slutresultatet viste. Denne gang var projektet dog noget større end tidligere. Og også det største og sværeste strikkeprojekt jeg har kastet mig over.

Jeg har nemlig lavet det populære Mary tæppe. Et projekt som tog mig 26 dage. Det var 26 meget intense dage, hvor jeg havde god tid, ellers ville det nok have taget en del længere. De dage hvor det var godt vejr, sad jeg blandt andet i mine forældres have i en af deres lænestole og hyggede mig, med mit strikke tøj – elsker den måde, det får mig til at koble af på.
Nu har jeg egentlig strikket godt med tæpper tidligere – både til mig selv og veninders børn, men jeg har altid synes at Mary tæppet er utrolig smukt, men havde ikke tidligere turde kaste mig ud i det, da jeg tænkte at det var alt for svært til, hvad mine evner kunne klare. Men det ved man jo ikke, før man har prøvet😏 Jeg tog derfor skridtet og skal jeg være helt ærlig, så synes jeg faktisk at slut resultatet er blevet ret så fint😊

Jeg er blevet spurgt af en del, hvem det er til og det er faktisk bare til mig selv. Tænker at det kan bruges som et sjal, det er i hvert fald stort nok til det. Og så var det også en lille udfordring til mig selv 😊

Opskriften fandt jeg her og garnet er købt hos Knitting for Olive i farven KIT, den fineste grå farve. Jeg brugte lige knap 5 nøgler (nok nærmere 4,5 😊)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Hvor er det fint! Min veninde har modtaget et magen til, så ved godt hvilket tålmodigt et projekt, det må have været – det er hvertfald så nydeligt og fint et mønster :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.