Strath får mig til at komme bedre igennem vinter månederne

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Strath ///

Jeg er igen i år, begyndt at tage Strath – Et kosttilskud, som jeg prøvede første gang sidste vinter og som jeg havde rigtig meget glæde af, noget jeg også skriv lidt om her.
Kort fortalt, som har jeg det med at blive mut og træt i humøret, når vi kommer til de kolde og mørke vinter måneder. Begge dele daler utrolig meget og jeg har mest lyst til og behov for, at komme hjem under dynen og sove. Hvilket er rigtig trist og noget som generer mig utrolig meget. Det er trods alt meget af dagen og en stor del af året, hvor jeg kan være påvirket af vejret og mørket udenfor. Men da jeg tog Strath sidste år, var jeg ikke påvirket på samme måde og jeg har derfor valgt at taget brug af Strath igen i år 😊

Strath er en urtegær ekstrakt og et kosttilskud som
optages nemt i kroppen. Det er fremstillet af gær og urter

Kort om Strath, så kan jeg fortælle, at det er en urtegær ekstrakt og et kosttilskud som optages nemt i kroppen. Det er fremstillet af gær og urter, som gennemgår en speciel proces, hvor blandt andet gærcellerne optager de aktive stoffer i urterne. Til sidst nedbrydes cellevæggen i gærcellerne og de aktive substanser frigives.

Som I kan tænke jer til, så er vinter halv året ikke mit favorit tidspunkt, når vi taler årstider.
Sidste år tog jeg kun deres Strath Vitality, hvori der er tilføjet magnesium. I år har jeg valgt at gøre en kombi af Strath Vitality og Strath Original. Vitality er en pille, hvor Original er en flydende væske. Eneste forskel er, at der er tilført magnesium i Vitality.

Jeg er startet med Vitality som jeg kender. Der er 100 tabletter i en pakke, hvilket rækker til en halv måneds tid. Så midt november vil jeg prøve at gøre brug af Original udgaven. Jeg vurderer at det er meget klogt at starte med en kending 😊 Jeg tager derfor nu to tabletter Vitality tre gange om dagen, før et måltid. Og indtil videre, så har det lige så god en påvirkning som sidste år 😊 Forskellen på dem og Original er, at her skal man tage 1 teske 2-3 gange om dagen. Så når Vitality pakken er tom, kaster jeg mig over den flydende væske. Jeg er lidt spændt på smagen om det er en som krasser langt ned gennem halsen, men så længe at det har en god virkning, så drikker jeg det gerne 😊

Er I også nysgerrige, så kan Strath blandt andet købes hos helsekostforretninger, som Helsam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

  1. Vi giver A dråberne for at undgå sygdom :-) Han får 15 dråber ned i noget vand, og det drikker han :-) Men har hørt om nogle der blander saftevand ned i for bedre smag.

  2. Jeg tager selv dråberne (når jeg husker det) – jeg har fået et elendigt imunforsvar efter Karla er kommet til verden. Jeg overvejer pillerne i stedet, det tror jeg bedre jeg vil kunne huske :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.