Oslo huen fra Petiteknit – endnu et afsluttende strikke kapitel

Oslo huen fra Petiteknit – endnu et afsluttende strikke kapitel

Covid-19 og alt den hjemmetid, har i den grad sat gang i hjemme idylen. Og en af de bedste måder, jeg slapper af på, er hvis jeg har noget strik mellem hænderne (udover at ose og shoppe på nettet, men det er sku dyrt på den lange bane…🙈). Det er bare så rart og afslappende og jeg elsker at kunne se en fremdrift, hver gang jeg har været i gang.

Oslo huen fra Petiteknit – endnu et afsluttende strikke kapitel

Og nu er endnu et strikkeprojekt er afsluttet 😊🙌🏻 Jeg har nemlig været i gang med Oslo huen fra Petiteknit. Jeg havde nogle garn til over, efter jeg gik i gang med Stockholmsjakken, et projekt som jeg er mere eller mindre færdig med… Jeg ramte lidt en mur og har ladet projektet ligge lidt. Jeg havde gjort ærmerne lidt for korte. Så rib kanten skal tages op og der skal strikkes lidt flere patents cm.

Men da jeg godt kunne fornemme at jeg havde lidt garn til overs og jeg havde set mig lidt varm på Oslo huen. Så tænkte jeg, at det var en perfekt overspringshandling Og i disse corona / covis-19 tider, så tænkte jeg, at det var det oplagte tidspunkt til at kaste sig over endnu et projekt 😊

Huen tog godt 2 uger at strikke, lidt on and off. Den er nem, da det er ret strik hele vejen rundt.

Og nu vejret skiftede i slutningen af marts / start april, har den allerede været godt i brug og lige ledes fået pæne kommentarer med på vejen fra veninder og kollegaer – igennem messenger, skype og Teams selvfølgelig 😊

Mht. Septemberjakken, så lover jeg, at I nok skal få den at se. Men jeg skal bare lige have gjort den helt færdig. Ærmerne skal nok tages op og gøres lidt længere, før at jeg er helt tilfreds. Men hele projektet fortjener bestemt et indlæg og fremvisning 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Den er virkelig fin søde :)

    Petiteknit har så mange fine opskrifter. Er selv lige blevet færdig med en Ankers bluse til min kommende nevø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.