Fødselsdags fejring og lækkert middag på The Pescatarian

Lækkert middag på The Pescatarian

7. august fyldte jeg år – jeg siger selv tak, for det gode vejr 😉 Herudover var det også dagen, hvor jeg gik på to ugers ferie 🥰 Selve dagen startede stille og roligt, med lidt hjemme arbejde og klokken 16 mødtes jeg med en veninde til lidt vin ved Toldboden. Senere samme aften, havde jeg inviteret mine forældre på The Pescatarian. En fiskerestaurant, som ligger i Amaliegade i indre København. En restaurant, som jeg længe gerne har villet besøge, eftersom jeg kun har hørt godt om stedet. Særligt efter en veninde havde været der. Hun er ofte ude og spise og fortalte, at det var en af de bedste restaurantoplevelser, hun havde haft længe. Og nu er jeg jo utrolig stor fiskespiser, så det sted, måtte jeg jo prøve 😊

Vi havde bord kl. 18.30 og da jeg kørte forbi stedet inden jeg skulle mødes med min veninde, så jeg, at man kunne sidde uden døre. Jeg stod derfor af cyklen og hørte om vi kunne få bord i ude i solen. Det var intet problem og de skulle nok sørger for, at vi fik plads ude 😊. – inden da, havde de faktisk allerede ringet til mig. Det gjorde de i løbet af formiddagen. De ville blot høre, om der var nogle allergier, som de skulle tage hensyn til. Nu har jeg spist nogle steder, rundt i København. Men lige frem at blive ringet op på selve dagen og blive hørt i allergier, har jeg ikke været ude for før. Det må være noget af det bedste og mest betænksomme service, jeg har været ude for til dato!

Solen stod perfekt og gav os dagens sidste solstråler.

Da vi kom, blev vi vist frem til det perfekte bord. Solen stod perfekt og gav os dagens sidste solstråler. Kort efter kom tjeneren og præsenterede deres menu. Vi havde på forhånd aftalt at vi ville vælge deres 4 retters menu, samt vinmenu. Selvom jeg var noget hooked på deres seks retters, hvor man også kunne få Taskekrabbe, med grønne jordbær & tomater. Men jeg kender mig selv for godt og jeg vil aldrig kunne komme igennem seks retter.

Inden maden, startede vi med et glas N.V. De Vallois champagne. Ingen fødselsdag uden champagne 🍾😁 Sammen med champagnen kom også noget brød, en blanding af rugbrød (goldt med malt 😋) og noget franskbrød, samt smør, hvilket bestod af 50 % fløde og noget andet 🙈. Særligt rugbrødet var utrolig lækkert! Men nu er jeg også lidt en sucker for rugbrød med malt.

Lækkert middag på The Pescatarian

Kort efter kom første ret, hvilket var Makrel med tang og peberrod. En smuk ret, som var anrettet flot og en ret med massere af smag. Særligt tangen var noget som mine forældre syntes, var noget spændende. Nu ror de begge to og kender derfor mest til tang som ligger i havet. Så de blev noget nysgerrige på, om de kunne lave det selv 🤦🏼‍♀️☺️. Tjeneren var dog god at fortælle, at tangen kommer fra en tang plantage, hvor tangen er dyrket efter formålet, at bruge det til mad ☺️
Til forretten, fik vi serveret et spansk glas vin. Normalt er jeg ikke så god til spanske vine. Men denne komplementerede retten utrolig fint.

Alt i alt, så var det en perfekt aften og er du til fisk,
så kan jeg kun anbefale at besøge The Pescatarian.
Det er utrolig god og velsmagende mad og en service til
UG og stemningen lige så ☺️ – jeg kommer helt sikkert gerne igen ☺️

Efter forretten, fik vi serveret anden ret. Her fik mine forældre Nye kartofler, ramsløg & Gammelknas, mens jeg fik Jordskokker, brombær & kål. Deres ret så virkelig god ud og jeg lytter mig også til, at den smagte herefter. Min ret var også lige efter bogen. Jordskokker er en rodfrugt som jeg holder rigtig meget af, og de formåede at give den, lige den der ekstra smag, som jeg ikke selv kan trylle frem. Prikken over iét, var dog rødvinen, hvilket var en Domaine Rolet, Rouge Edition 2012. Nu er jeg jo stor rødvins fan, men denne passede perfekt til sommervejret🥰

Og nu til aftens bedste ret, nemlig hovedretten og ret nr. 3. Sletvar, med nye løg og muslinger. Den smagte så godt! Og så var dén herudover også en utrolig smuk ret! Den var så meget smag i sletvaren og det grillede løg og de syltede salatløgs skalder, komplementerede sletvaren til perfektion. 😋

Jeg kun anbefale at besøge The Pescatarian.
Det er utrolig god og velsmagende mad og
en service til UG og stemningen lige så 😊
jeg kommer helt sikkert gerne igen
😊

Sidste ret, var desserten, hvilket var Bær med kærnemælk og saltede karamel. Nu er jeg ikke den største dessert spiser, ej heller til dessertvin. Fik byttede derfor dessertvinen ud med et ekstra glas rødvin, hvilket passede mig utrolig godt. Jeg smagde desserten, fik hurtigt sendt den videre til min mor, som var hurtig til at tage imod, da hun ngodt kunne se på mig, at den ville gøre mere gavn hos hende 😊 Men den smagte fint, mine forældre syntes i hvert fald, at den var en perfekt afslutnings ret 😊

Alt i alt, så var det en helt perfekt aften og er du til fisk, så kan jeg kun anbefale at besøge The Pescatarian. Det er utrolig god og velsmagende mad og en service til UG og stemningen lige så 😊 – jeg kommer helt sikkert gerne igen 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.