August News 2020

August News 2020| Bikini top Ellos | Bikini buks Ellos | Solbriller Celine | Telefon iPhone 11 Pro | Vandflaske Root 7 |

Så er vi kommet til september måned og efterårs månederne er hermed officielt gået i gang.. Men herudover, er det også tid til et kig på mine køb for august måned. Hvilket blev en lille blanding af gode, ønskede og nødvendige ting.

August måned bød på:

  • Det blev blandt andet til den fineste bikini fra Ellos. En bikini, som jeg har kigget lidt efter, siden jeg købte deres smukke Sofia badedragt 😍
  • Og så har jeg endelig (!) fundet nogle solbriller, som erstatter mine meget savnede Chanel solbriller. Nogle som jeg desværre var så uheldig at miste, sidste dag i juni måned. Men jeg må tilstå at disse fra Celine, lever rigtig meget op til de gamle 😊
  • iPhone 11 Pro. En telefon, som jeg har gået og drømt om længe. Min gamle XR havde mange problemer og til sidst kunne man slet ikke høre folk og folk kunne ikke høre mig, hvilket jo ikke er helt holdbart i længden..
  • Sidste ting er vandflasken fra Root7. En fødselsdaggave fra mine forældre. Jeg spottede den hos Trapholt i Kolding, under min Jyllands tur. Jeg har længe ledt efter en vandflaske og denne kunne jeg ikke står for. Synes at dets design er utrolig fint og anderledes end, andre jeg har set. Den kan indeholde 500 ml vand og kan holde vand varmt i 20 timer og koldt i 30 timer
August News 2020
August News 2020
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.