Pæne vinterstøvler fra Angulus

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Angulus og billederne af skoene er alle nogle, jeg har lånt fra Augulus egen hjemmeside ///
/// Pæne vinterstøvler fra Angulus ///

Vinteren er så småt begyndt at komme nærmere og det samme er kulden. Jeg har taget min vinterjakke, halstørklæde og tykke vanter i brug. Det er jo nærmest bidende koldt om morgen, når jeg cykler på job kl. 6.30.

En ting er, at jeg faktisk er ret glad for min vinterfrakke som jeg købte i foråret 2019, men den holder ikke varm på fødderne og mine sneakers eller støvler er ikke ligefrem dem, som varmer aller mest. Og da jeg lider af Raynauds syndrom (eller bedre kendt som hvide fingre) og skal jeg bare give en lille breafing omkring det, så kan jeg anbefale jer at tage et kig på dette skriv. Det er mine fingre og tær på en hel almindelig dag, året rundt 😢. Det er derfor utrolig vigtigt, at jeg har noget ordentligt og varmt fodtøj, samt handsker.

Jeg har blandt andet været forbi Angulus og set på nogle af deres støvler. De har nogle ret pæne nogle. Særligt dem på billedet er alle nogle, som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Fælles er de alle med udlfoer, pæne og egnet til vinteren. Kvaliteten lyder til at være god og komforten ligeså.

Skal jeg fortælle kort om Angulus, så er det et brand som har eksisteret siden 1904. I alle dens år, har brandet skabt fodtøj der omfavner fødderne. Helt fra virksomhedens begyndelse har ejerne tænkt på at producere støvler, der ikke blot ser godt ud og er af høj kvalitet, men som også er utroligt behagelige at have på. De naturlige sko, som alle bliver håndlavet af ægte skind og naturlige materialer, er produceret med det formål at passe godt til alle typer fødder, og at være komfortable at gå rundt i en hel dag. Støvlerne er alle håndlavet af nogle af Portugals dygtigste skomagere på Angulus fabrik, som er placeret i Portugal.

Den korte vej fra fabrik til kunder betyder, at Co2-udslippet er mindre end ved andre producenter, og det er ikke tilfældigt – Angulus gør deres for at passe på miljøet og verden, vi lever i. Derfor kommer alle skoæskerne også fra ansvarlige kilder, og de er alle FSC MIX certificerede. Rågummiet der bruges til at fremstille mange af sålerne, tappes fra bæredygtige og Co2-absorberende gummitræer, hvilket viser at Angulus taget miljøet med, hele vejen fra start til slut. Og man kan finde sko til alle vejrtyper og ej kun vinterstøvler som jeg har kigget efter.

 

Pæne vinterstøvler fra Angulus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.