December News 2020

December News 2020
| Juletræspynt Bahne | Strikkepinde etui Muud | Strikkepinde sæt Seeknit

December.. Sidste måned i 2020 og en måned, som mest var præget af strikke køb. Hvilket, for mig, er en god ting ☺️

  • Jeg har længe manglet et strikke etui til alle mine rundpinde. Et etui, som kan give et overblik og på samme tid, holde styr på alle mine wires. Herudover, måtte der også gerne være et rum, til diverse. Så da jeg faldt over etuiet fra Muud, var der ingen tvivl. det er helt perfekt og indeholder alle de ønskede rum ☺️ Jeg købte det hos Sommerfuglen – nok en af de fineste garnforretninger jeg har besøgt. Det er ligesom at gå ind i en slikbutik som barn. Man har lyst til at købe næsten det hele ☺️
  • Herudover blev det også til en strikkepinde sæt fra Seeknit. Et sæt bestående af 11 pindespidser i størrelserne: 2,5 – 3,0 – 3,5 – 4,0 – 4,5 – 5,0 – 5,5 – 6,0 – 7,0 – 8,0 – 10,0 mm. Pindene er 14 cm lange, men det som gør Seeknit helt idealt er at de har et rotationsled mellem pind og kabel, så kablet kan dreje frit. Hvilket betyder at ens stikketøj ikke falder af, hvilket jeg har oplevet ofte med dem jeg har brugt hidtil. Så det bliver rart med strik uden problember ☺️ Jeg købte sættet lillejuleaften hos Knitting for Olive. Som, ligesom Sommerfuglen, er en af mine yndlings garn butikker. Okay.. den står nok mellem de to ☺️ Hos Knitting for Olive, sælger de kun deres eget garn, hvilket alle mine Mary tæpper og huer lavet i. Her har jeg blandt andet brugt deres Marino og Soft Silk Mohair. Mens jeg hos Sommerfuglen, blandt andet har købt garn til min september cardigan. Seeknits pinde er lavet af bambus, hvilket går dem stærkere og mere holdbare, end andre træ pinde. Og jeg har allerede taget dem i brug, til min Ingen Dikkedarer trøje fra Petitknit 🧶
  • Sidste (eller faktisk mit første december køb..), var mit juletræspynt, min julemand med mundbind. Jeg fandt ham i Bahne og han skulle bare med hjem med det samme! Intet siger 2020 bedre end ham ☺️ Han har hængt på juletræet i hele december og fået utrolig mange kommentarer med sig. Et styks julepynt, som altid vil minde mig om et anderlederes år.
December News 2020
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.