StriVectins Super C – Et serum du kan regne med!

StriVectins Super C serum – Et serum du kan regne med!

StriVectin Super C retinol brighten og correct vitamin c serum.StriVectin Super C retinol brighten og correct vitamin c serumStriVectin Super C retinol brighten og correct vitamin c serumNår det kommer til ansigtspleje, så er der nogle produkter, som jeg aldrig går ned på! Jeg starter hver morgen med at bruge en øjencreme, herefter serum og til sidst en dag creme.

Som jeg skrev i dette indlæg, så stiftede jeg fornyligt bekendskab med brandet StriVectin. Et brand, hvis mission er, at skabe de bedste og mest effektive produkter til os kvinder og hvor der bag hvert af deres produkter, findes mere end 35 års forskning. Og med de resultater, som deres øjencremer har givet mig, så kan jeg kun skrive under på, at de virker! Jeg har brugt deres Multi-Action R & R Eye Cream (Repair & Recharges) hver morgen, lige siden jeg modtog den, hvilket er godt 6 uger siden. Mens deres Hyperlift Eye™ Instant Eye Fix mest bruges, når jeg også skal ud for lejlighedens fire vægge ☺️ Og bare for at nævne det, så har en kollega kommenterede over for mig, at jeg så meget mere frisk og sundere ud. Noget jeg bestemt giver proukterne fra StriVectin skylden ☺️

Men nu til det produkt, som jeg egentlig vil fortælle om. Nemlig deres StriVectin Super C retinol brighten og correct vitamin c serum. Et langt navn, men bag det lange navn, der gemmer sig et serum, som kan mere (hvis ikke, at jeg kan tillade mig at sige meget mere) end mange andre serum.

StriVectin Super C serum, er et serum, bestående af en fantastisk og dynamiske duo! Et produkt, som jeg efter at have læst kort om det, vidste at det skulle og måtte jeg bare prøve! Det er begivet med C vitamin og Acerola, hvilket hjælper med at give huden dens ungdommelige glød og udstråling tilbage. Og Retinol gør huden mere glat og ensartet samt minimerer synligheden af store porer og fine linjer. Så jeg kan lige skære 10 år af min alder 😉 Og så gør dens indhold af NIA-114™, hudens naturlige fugtbarriere mere beskyttet, samt at det også beskytter mod forurening.

Jeg har nu brugt serumet i godt to uger og jeg glæder mig til hver morgen, hvor jeg skal bruge den. Den er simpelthen så dejlig blød i dens konsistens. Og jeg føler mig helt magelig, når jeg påfører den og cirkulerer den rundt i ansigtet. Og skal jeg være helt ærlig, så er jeg stadig helt mundlam og utrolig overrasket over, at resultatet er så godt og tydeligt. Jeg troede ærlig talt ikke, at det var muligt, at et produkt, kunne gøre så store underværker og slet ikke på så kort tid. Men jeg er blevet overrasket! ☺️ Og jeg må tilstå at jeg nok kommer til at bruge StriVectin´s Super C serum, igen og igen og igen. Og så er selve emballagen også virkelig smuk og indbydende – hvilket alle StriVectin´s produkter er!

Nu er jeg selv, virkelig dårlig til at tage billeder af min selv om morgen. Men de to billeder nedenfor, de illustrerer virkelig godt, hvor stor en virkning produktet har og hvor synligt dets resultater er. Og selvom jeg endnu ikke har brugt produktet i hverken 6 eller 12 uger, så kan jeg ikke vente til at se mit slut resultat ☺️ Begge billeder er lånt fra Nordbrands webside, hvilket er den side, hvor jeg har fundet alle mine StriVectin produkter. En hjemmeside som gør mig fattig, med alle deres lækre produkter. Men skønhed kan man ikke sætte et beløb på ☺️

Hvordan bruger jeg StriVectin´s Super C serum

Det er faktisk super nemt, lige til og tager ikke mange øjeblikke. Hvilket også er noget, som jeg vægter højt. Når jeg skal på arbejde om morgen, så har jeg ikke uendelig af tid. Det skal mere bare gå stærkt.

Jeg starter med at rense mit ansigt i badet om morgen. Her har jeg på det seneste brugt denne Moisture Matrix Melting Cleanser. Herefter bruger jeg 1-3 dråber af serumet på tør hud (oftest 3 dråber, da den er så rar), mere skal der ikke til og så maseres det bare godt ind i huden ☺️ Og så slutter jeg af med min dagcreme. Nemt, enkelt og helt perfekt ☺️
Jeg har dog læst, at det er godt at bruge Glycolic Acid Mask 3 – 4 gange om ugen, for at få det rette udbytte af serumet. Så den tænker jeg, at jeg skal prøve at bestille hjem, når jeg skal have en refill af Super C serum ☺️

Så mangler I et godt serum produkt, hvis resultater I ren regne med. Så lov mig, at tage et kig på StriVectin´s Super C serum. Jeg har aldrig selv oplevet noget, der var lige så godt og effektivt ❤️

StriVectins Super C serum – Et serum du kan regne med!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.