June News 2021

June News 2021

| Bukser Ellos |  | EM Landsholdstrøje | Kjole HM |

S… mand.. Juli måned.. Og jeg har snart sommerferie.. ☀️ Men min sommerferie taget til side og mere om mine juni køb ☺️

Mine køb i juni måned er få, men til gengæld gode!

  • Bedste køb er uden tvivl min EM Landsholdstrøje og trøjen, som betyder mere for mig, end hvad jeg havde troet og turdet håbe på. Det er min første landsholds trøje og C og jeg købte dem sammen (han købte også en). Det var på en spontagen morgentur, som startede med morgenkaffe og morgenboller hos Emmerys. Med lidt morgensol og afslapning på en bænk, ved søerne – en morgentur, som vi faktisk er blevet ret gode til at tage og det er simpelthen så hyggeligt 🌸 Jeg elsker morgen stilheden og følelsen af, at se København vågne op. Vi har set alle kampen sammen (lige på nær en). Og har lavet en aftale om, at trøjen skal være på hele dagen 🙌🏻🇩🇰⚽️
  • Det blev også til et par hvide bukser. Hvilket er samme model som de sorte og blå fra maj måned. De er så behageligt og da jeg så at de også havde dem i hvide, så måtte jeg også bare have dem! Jeg er tilmed også ude i, at jeg vil se om de har dem i en helt bukselang udgave.
  • Mit sidste køb er min kjole fra HM. Jeg spottede den, da C og jeg var ude og kigge efter en gave til hans datter. Vi skulle i HM og kigge efter en taske og på vores vej op til kassen kom vi forbi kjolen, som jeg bare måtte prøve. Og heldigvis for mig, så var der en i størrelsen og jeg føler at jeg har scoret mig en utrolig fin sommerkjole ☺️

Juni måned stod altså på tre køb, til en samlet værdi af 935 kroner, hvor EM trøjen udgjorde 499 kroner.

June News 2021

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.