September News 2021

September News 2021

| Handsker Nordic Heat | Lejlighed |

Mine køb for september endte med at blive ganske få. Men to køb blev det til, et køb som er rigtig vigtigt og nødvendigt og et andet, som er meget stort!

  • Første og største køb må siges at være lejligheden i Nordhavn. Nøglerne modtog jeg d. 13. september og jeg er nu i gang med at flytte ting fra Frederiksberg reden ud til Fortet. Det er dog gået lidt stængt, da jeg siden jeg overtog nøglerne, blev nedlagt med helvedesild, efterfølgende regnbuehindebetændelse og så en omgang forkølelse..🤕
    Helt ærligt, så er jeg (hånden på hjertet) utrolig ked af mit salg og køb af ny og gammel lejlighed. Jeg er, ærlig talt, blevet utrolig glad for Frederiksberg. Og ser lige nu, lejligheden i Nordhavn som et kold og følelsesløst sted. Så mine følelser med flytningen er ikke store og jeg vil gerne tilstå, at jeg har grædt en hel del tårer i den forbindelse😢
  • Udover Fortet, så bestod mine køb i september også på et par nye varmehandsker fra Nordic Heat. Mit andet par og nogle handsker som jeg ikke kan undvære i mit liv med raynauds syndrom. Jeg hader kulden og efter at jeg har stiftet kendskab til handskerne, kan jeg ikke undvære dem. Desværre gik mit første par i stykker, så jeg var hurtig til at bestille et par nye hjem, så jeg er klar til vinter sæsonen 💪🏻

September måned stod altså af to køb. Antalsmæssigt, færre end de mange foregående måneder. Rent krone/øre mæssigt, så er det den dyreste måned i hele mit liv og vil nok også være det i de kommende mange år..💸💸💸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.