Mit seneste strikkeprojekt – endnu en Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit og så med eget nakkemærke

 

Mit seneste strikkeprojekt – endnu en Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit og så med eget nakkemærke

Det er en god rum tid siden, at jeg har skrevet om mine strikke og hækle projekter. Men begge dele har også været lagt godt på hylden i en lang periode. Motivationen og lysten har simpelthen bare ikke været der! Og der har været mange andre andre ting, som har fyldt hovedet og dagligdagen. Så tiden til strik, den var der bare ikke.

Men nu er jeg endelig kommet igang igen. Tid og tanker har ændret sig og jeg har haft behov for adsprædelse og at få mine tanker andre steder hen. Og strikning for mig, giver bare en form for ro og så elsker jeg at jeg i samme omgang kan se, at jeg producerne noget.
For at gøre det nemt, så valgte jeg derfor at gå i gang med endnu en Ingen Dikkedarer sweater fra Petitknit. En trøje, som jeg har lavet tre gange tidligere, to til mig og en til min største niece. Jeg kender derfor til opskriften, hvilket jeg ser som en fordel. Og så er trøjen bare rar, pæn i designet og brugbar 😊

Men for ikke bare at lave endnu en ‘enkel trøje’, så villle jeg gerne prøve at give den en lille smule spil i denne omgang. Jeg valgte derfor at bruge garn fra producenten Madelinetosh i udgaven Killing Me Softly, som jeg fandt hos Sommerfuglen. Garnet er håndfarvet, men stadig enkelt, simpelt og jeg tænker at det er en trøje som kan bruges fra tid til anden og både på arbejdet og hjemme.

Trøjen er strikket med en enkel uld tråd. Og da jeg stikker meget stramt, måtte jeg gå op i en størrelse large og også mine pinde måtte udskriftes med en halv størrelse større. Så min trøje er en størrelse large og strikket med pinde i størrelsen 3,5 og 4,5. 

Og så har jeg for første gang, fået sat mit synlige præg på et af mine strikkeprohekter. Jeg har nemlig fået mit helt nakkemarkt 😊 Så nu kan jeg rigtig flash mine kommende kreationer og mere vigtig, hurtigt se forskel på for of bag (hahah). Markaterne har jeg bestilt hos Ikast Etiket. En hjemmeside jeg faldt over ved en simpel google søgning. Her kunne jeg nemt og hurtigt designe mit eget nakkemærlle med både tekst og billedet. Jeg endte med at give 144,80 kroner for 100 markater. Jeg valgte bevidst at gøre navnet simpelt, så jeg kunne forære min mor halvdelen. At sætte personlige navnemarkater i det man selv har lavet, synes jeg gør det hele meget mere personligt og jeg ville ønske at jeg havde gjort det helt fra begyndelsen og kan kun anbefale det 😊 

Mit seneste strikkeprojekt – endnu en Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit og så med eget nakkemærke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.