Mit seneste strikkeprojekt – Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit

Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit
Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit

Corona og dens luckdown har bestemt gjort noget ved mig og mine seneste strikkeprojekter. Der er blandt andet kommet to nye Mary tæpper og endnu drage på krogen. Det ene tæppe er en overraskelse til en veninde, mens dragen er til en kollega.

Her udover er der også kommet en trøje. Mit første trøje projekt og nærme betegnet, endnu et Petitknit design, nemlig hendes Ingen Dikkedarer Sweater. En trøje, som jeg længe gerne har villet kaste mig ud i.

Jeg er vild med mange af Petiteknits design og har strikket hendes Stockholms hue, Ballonjakke, september jakke (hvis resultat jeg faktisk aldrig tror, at jeg har vist frem 🙈) og nu også hendes Ingen Dikkedarer sweater på krogen 🙌🏻

Det med at strikke, er noget jeg bliver mere og mere glad for. Det er for mig,
en rigtig god og rar måde at slappe af på og så elsker jeg ideen om, at man
producerer noget og samtidig kan lave det man har lyst til.

Jeg startede på min Ingen Dikkedarer, juleaften dag og blev færdig med den d. 10. januar – her kan jeg takke corona, for den hurtige proces, når nu man ikke kan lave så meget 🙃 Men jeg må så også sige, at den har hængt på mig, utrolig meget siden. Så det var godt at den blev hurtig færdig ☺️

Sværhedsgraden er kategoriseret til 3 ud af 5, hvilket svarer til middel strikker. Jeg påtænker årsagen, nogle ‘strik lænken vr’ hvilket jeg selv havde noget svært ved og fik god hjælp fra mig mor. Ellers er det ren glat- og ribstrik.

Jeg har strikket min i en small. Dog strikker jeg meget stramt og havde næsten en hel nøgle tilovers, sammenlignet med, hvad der stod man skulle bruge i opskriften. Jeg tænker derfor, at min nok mere svarer til en størrelse small/x small, ud fra Petitiknits mål.
Garnet jeg har brugt til min, er fra Knitting for Olive og er en kombination af deres Merino råhvid og Soft Silk Mohair Marcipan.

Og når nu min Ingen Dikkedarer er færdig, ja så tænker jeg allerede ud i mit næste strikkeprojekt. Et strikke, som jeg tænker gerne må have lidt flere udfordringer. Ellers kunne jeg godt tænke mig at lave Petitknits Scotty Sweater, blot i en ensfarvet version. Men.. hvem ved? 🤷🏼‍♀️😊🧶

Ingen Dikkedarer Sweater fra Petitknit

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.