April News 2022

April News 2022


| Kasket Les Deux | Baret Stradivarius (råhvid / beige) | Blazer HM | Bukser HM | Top, korte ærmer HM |
| Top, lange ærmer HM | Top, uden ærmer HM | Leggings Only | Bukser Object (lys beige / misty rose  |

April er ovre og ser jeg tilbage på mine køb for måneden. En måned, som endte med at tage overhånd og havde hele 11 køb med sig.. Meget mere end håbet og tænkt og med en god overvægt af hoved- og buksebeklædning. Måneden startede ellers utrolig fornuftigt ud, men så kom påskelørdag og en tur i HMs prøverum. Og ud kom jeg med fem nye ting til garderoben 🙈 Og så kom der senere på måneden, også et par ekstra køb ind..

  • Først er kasketten fra Les Deux. Den har jeg virkeligt brugt meget og jeg vil næsten gå så langt og sige dagligt, siden jeg har købt den. Jeg har haft den på. stort set hver dag, når jeg cykler til og fra arbejde. Den sidder rigtig godt fast på hovedet og skygger samtidig godt for solen ☺️
  • Det blev også til to batetér. En hovedbeklædning som jeg mest husker at min bedstemor gik med. Så ikke nok med at de er fin og tidsløs, så har jeg rigtig mange gode tanker og minder med dem ❤️ Og så varmer de dejlig om ørerne i morgentimerne.
  • Og så til min tur i H&M… Det startede med et besøg og endte ud med fem køb 😳. Tre fine toppe, hvoraf de to allerede har været i brug. Og herudover en blazer, med tilhørende buks.
  • Det blev også til et par par leggings – samme par, som jeg også købte i marts. Denne gang bare i en størrelse større (så behøver jeg vist ikke at sige mere) 😣
  • Og til sidst, to par nye bukser. Et par i beige og et par i rosa. Et perfekt styks sommer bukser som allerede er taget godt i brug ☺️

April måned bestod af 11 køb.. Og udgjorde en samlet sum på 2.256,8905 kroner. Altså et gennemsnit på lidt over 200 kroner pr del. En total sum, som jeg ikke har det så godt med, da jeg gerne vil nedgradere mine køb. Jeg er dog glad for alle mine køb, Men nu, nu må jeg mere i aktion på at sælge ud så jeg kan lave en bedre ligevægt 💫

April News 2022

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.