My birthday wishes 2022

My birthday wishes 2022

| Kædelås ABUS | Øreringe Månesten Ina | Wokpande Onyxcookware | Serveringsbræt Royal Copenhagens (18 cm36 cm)| Kaffe Nespresso | VaffeljernTermokande Stanley | Sengebord Montana dream |

Så er jeg ved at nærme mig dagen, hvor jeg fylder år, hele 36…😳 Jeg føler dog stadig at jeg ‘kun’ fylder 35, da en del af mit sidste år, blev taget fra mig af ufrivillige årsager. Men fødselsdagen kommer og jeg er allerede blevet spurgt til hvad jeg ønsker mig. Så jeg har lavet en lille liste 😊🇩🇰

  • Som sidste år, så står Royal Copenhagens smukke serveringsbræt – både i størrelse 18 cm og 36 cm på listen. De er så fine og jeg ser mange gode oplevelser som kan skabes med disse 😊🇩🇰
  • De smukke Ina øreringe fra Månesten
  • Jeg mangler en god cykelkæde og tænker at en ABUS kædelås vil være et must.
  • Min wok er gået i stykker og jeg mangler derfor en ny. Denne fra Onyxcookware er pt. øverst på min liste.
  • Jeg mangler rigtig meget en Termokande i mindst 1 liter og helst 1,5 liter. En som jeg kan have en god rum varmt og koldt vand i. Denne fra Stanley kunne være et rigtig godt bud
  • Så tænker jeg faktisk også lidt, at det kunne være fedt med et vaffeljern. Jeg blevet altid så inspireret af alle de der lækre ægge- og spinatvafler og det kunne være lækkert at kunne lave dem selv ☺️
  • Og som altid, så ønsker jeg mig Nespresso kapsler, til min Vertuo maskine. Særligt deres Master Origin Colombia og Melozio decaffeinato, er mine pt favoritter
  • Sidste ønske, er et Montana dream sengebord. Det har stået på min liste i mange år. Jeg har altid været vild med det og pt. har jeg bare et billigt og kedeligt sengebord. Så kunne det skiftet ud, så ville jeg være en glad madame ☺️
My birthday wishes 2022
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.