Dagens 23072014

Dagens fra forrige uge, hvor der var ulideligt varmt og der blev gået en aften tur – elsker at det er lyst og varmt til lagt ud på aften.
Kjolen er en af favoritterne fra forrige sommer. Købte den i Nykøbing da jeg var i sommerhus i en butik som importerede varer fra Italien og kun havde én af hver af deres varer, så var heldig at den lige hang og talte til mig. Og den hænger ofte på mig om sommeren, da den er dejlig luftig.

Idag er det allerede første august og dagen idag skal bruges på arbejde og derefter skal jeg til lancering af Impression PR, hvor det er de søde piger bag bloggen The Impressionista som har åbner deres eget PR bureau – så sejt :)

Hvad er jeres planer for dagen?

Husk min give away, hvor I har mulighed for at vinde Hyaluron-filler concentrate fra Eucerin  – find den her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 kommentarer

 1. Du ser skøn ud i din fine hvide kjole søde Ida!
  Jeg er også på job idag, men lurer lidt på at gå tidligt, og tage på Dyrehaven og spise frokost med min kæreste. Dét kunne være en god start på weekenden.
  God fornøjelse i aften :)

 2. Så fin kjole :-) Jeg håber du får en dejlig aften.
  Jeg går på ferie i dag, så den står på middag hos svigermor, derefter skal vi bare hjem og pakke, og i morgen kører vi til Lalandia i 3 dage og så til Nice i 14 dage :-D Hurra ferie…!
  /Camilla

  • Tak Camilla :)
   Det lyder hyggeligt med en tur til Lalandia – det er over 25 år siden jeg sidst har været der.
   Og Nice lyder bare så lækkert!! :)

 3. Ida

  Super fint og sommerligt søde Ida! Jeg har ikke ejet en hvid kjole siden jeg blev student for 6 år siden – Det skal der hermed laves om på, og jagten er sat ind :)

 4. Så fin en kjole og den klæder dig supergodt. Det er bare med at finde noget i skabet som man kan holde ud at have på i varmen.

 5. Du er dejlig sommerlig ud…

  Min fredag blev brugt på venindehygge på en cafe og derefter lavede vi æresport til et hold venner der skal giftes i dag…

  Lyder som en dejlig fredag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.