Hjemmestrikket trekants tæppe

. Baby plaid trekanter strik hjemmelavet drops garn Baby plaid trekanter strik hjemmelavet drops garnBaby plaid trekanter strik hjemmelavet drops garn (6)Baby plaid trekanter strik hjemmelavet drops garn (6)Baby plaid trekanter strik hjemmelavet drops garnSidste år gik jeg igang med at strikke et tæppe, men strikkebegrestningen døde ligesom midt i det hele og mit tæppe-projekt nåede at ligge på hold i lidt mere end et år.
I påsken i år, tog jeg dog kampen op igen og jeg fandt heldigvis min strikkeglæde frem igen, hvilket jeg er utrolig glad for. Det er så rar en måde, at slappe af på og det er fedt, at man kan lave noget brugbart.

I sidste uge blev jeg så endelig færdig med mit trekants tæppe og jeg synes at slut resultatet er blevet utrolig fint!
Ligesom mit firkantede babytæppe, har jeg igen valgt at bruge Drops Paris Garn og denne gang i farven Lys Gammelrosa, som er i 100% Bomuld. Drops garn er noget utrolig lækkert garn og de laver både garn i flere udgaver.
Drops forhandles blandt andet hos Hobbii.dk, hvilket er en hjemmeside som er et rent paradis for strikkeelskere. De har en masse garn, samt tilbehør og så har et tilbud på deres Drops Paris garnnøgle til 13 kroner og de har et rigtig stort udvalg af farver.

Læs også: Jeg har været krea og strikket et babytæppe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 kommentarer

 1. Ann

  Hej Ida. Må jeg også få opskriften både på dette og tæppet med firkanterne? Hvor store er tæpperne? Mvh Ann

 2. Hanne Bakke

  Hej Ida.

  Et skønt lille babytæppe du har strikket, hvad har du strikket det i af garn?
  Jeg påtænker nemlig at strikke det i 50%bomuld og 50% akryl og bruge det
  som barnevognstæppe..

  Med venlig hilsen Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.