PS Bar Østerbro – Perfekt sted til både morgenmad og middag

Mange kender formentligt PS Bar, som ligger på Pilestræde inde i byen, men i slutningen af 2017, åbnede de også en PS Bar Østerbro og som navnet rigtig nok antyder, ligger den på Østerbro.
PS Bar er et sted, som jeg længe har været rigtig glad for at besøge. Stemningen er altid tip top, betjeningen er virkelig venlig, hyggeligt sted at drikke vin, holde DinningWeek med kollegaerne og så har de (i deres City restaurant) bordfodbold – sidst nævne er virkelig skægt og hyggeligt på en god sommerdag.
Men noget af det, som jeg er særligt fan af, ved stedet er, at man til ens ret, kan vælge forskellige side orders og på den måde sammensætte den menu som man ønsker – bonus, så ser det så hyggeligt ud, når der er små tallerkner over hele bordet :)
Hos PSBar er udvalg er ikke så stort, men til gengæld godt og hver gang har jeg svært ved at beslutte mig – og alligevel ender jeg med at bestille det samme igen og igen. Nemlig deres stegte laks, som både er soya og sesam marineret og så kommer der en lime on the side med – den kan virkelig anbefales!

Læs også: Julefrokost på Bistro Royal

Som noget nyt på Østerbro, har PSBar også åbent til morgenmad og her lokker menukortet med alt fra croissanter, amerikanske pandekager, yoghurt, ost mm. til kålsalat, små mini burger og hotwings.
Jeg valgte selv deres yoghurt med granola og en (VIRKELIG LÆKKER!) avocado mad på ristet rugbrød, hvortil jeg bestilte et æg, som var kogt til perfektion!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.