Sig hej til Celine og Chanel

.

Jeg vil hermed introducere jer, for mine nye babyer. Og der er hele to styks 😊 Og begge erhvervet i Cannes, under min ferie til Nice.

Tasken fra Celine er deres Medium Classic Bag in Box. Farven er Marine blå og lavet i forbindelse med dette års Cannes festival – altså en limit edition udgave. Jeg har drømt om tasken et en god rum tid og husker at jeg luftede det på bloggen første gang tilbage i januar 2017.

Grunden til, at jeg gerne ville have en taske i ikke sort er, at stort set alle mine ændre tasker er sorte. Og det er altså bare lidt kedeligt i længden. Så manglede noget, som kunne leve det hele lidt på 😊

Selve købet af tasken har en lidt lang historie bag sig. Jeg vidste at Celine i deres sidste kollektion, havde deres Medium Classic Bag in Box i farven Medium Blue. Jeg havde i starten af april skrevet til Celine og hørt dem, om de havde tasken i deres butik i Cannes, hvor jeg desværre fik en nej tilbage 😔 Så hørte jeg om deres Classic i Pastel Green, velvidende at låsen var guld, selvom jeg mest er til sølv. Heller ikke den Pastel Green var i Cannes, men den var i London. Men jeg havde dog mulighed for at bestille den og de kunne sende den hjem til mig.
Jeg gjorde heldigvis ikke noget ved bestillingen, da jeg gerne ville se, hvad Celine i Cannes havde. Samt at jeg også gerne ville have selve oplevelsen med købet i butikken. Og det var heldigvis et godt træk fra min side.

UDEN TVIVL  mit pt. bedste 2018 kø

Under vores storbyferie, besøgte vi nemlig Cannes. Det var om torsdagen og da vi kom ind i Celine butikken og ekspedienten træk deres skuffe med deres Classic ud.. Og jeg spottede den Marina blå, kunne jeg nærmest ikke få armene ned. Ordet lykkelig er måske lige i overkanten, men det var lidt den følelsen jeg stod med 😊 Og der var ingen tvivl om, at den skulle med mig hjem 😊

Nu har den hængt på mig stort set hver dag lige siden og det er UDEN TVIVL  mit pt. bedste 2018 kø 😍

Men mine Cannes køb stoppede ikke her. Efter jeg købte min Chanel taske, har jeg manglet en pung som passer til tasken – en pung der ikke fylder så meget, men hvor der er plads til det nødvendige som kort og lidt kontanter.
Jeg var derfor inde i Chanel butikken og her fandt jeg en pung, som matchede min taske til UG!
Den blev derfor hurtigt godkendt og kom med hjem og den er jeg også blevet rigtig glad for 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.