Frokost fra My Poke

.

Tilbage i august var jeg til årskontrol efter ulykken. Noget som jeg har skrevet mere om her.
Min mor var sød at tage med mig, noget som jeg satte rigtig meget pris på. Selve undersøgelsen var færdig kl. 11.30 og vi havde derfor aftalt, at tage ud og spise frokost sammen efterfølgende. På den måde, at gøre lidt ud af dagen og nyde at være sammen.

Selvom at vejret var begyndt at vende og de lidt mere kolde grade havde indtaget Danmark – eller i hvert fald København! Nogle dage forinden, var vi ret heldige og havde alligevel godt nok vejr til, at jeg var hoppet i kjole. Og sensommer og varme skal jo udnyttes ☺️ Vi besluttede derfor at cykle fra Rigshospitalet og ud langs strandvejen for at finde noget frokost. Tæt på hvor min bedstemor boede spottede vi My Poke, som også ligger på Frederiksberg og endnu mere vigtigt(!) nu også på Østerbro 😍🙌🏻. Nu er både min mor og jeg glad for poke bowls. Så vi blev hurtige enige om, at det var derfra vi skulle have frokost. Og så kunne vi tage det med ned til standen og sidde der og spise ☺️ Og Poke bowl er jo nærmest kommet for at blive. Jeg er i hvert fald fan af dem ☺️

My Poke – Perfekt poke bowl

Nu valgte vi at tage vores bowl med ned til stranden, men indretningen hos My Poke i Hellerup er utrolig hyggelig og personalet så imødekommende. Menukortet er det samme som på Frederiksberg og tilbyder bowls med både laks, tun, tufo, kylling og okse tataki. herudover har man mulighed for at tilvælge snacks, særlig deres broccollini lyder utrolig lækkert og den skal jeg helt sikkert prøve en dag ☺️ Jeg endte dog med at nøjes med deres AHI, hvilket er med Tun, tangmix, kål, edamame, ahi-ponzu dressing, mens min mor valgte deres MANA som er med Okse tataki, mynte macademia,
koriander, tropical nam jim dressing. Min med tun var virkelig god og nok også den jeg vil tage igen næste gang. Ellers skulle det måske være deres HULI-HULI med Kylling, bimi, mangetout, edamame, huli-huli dressing eller MAHOLO med Laks, edamame, ørredrogn, radise, miso/lime dressing.

Decision decision 🤔☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.