Ugens tilbageblik #4 – Der er jul over land 😊

En uge som har stået på lidt forskelligt.

Ugen startede ud med en ny fysioterapeut tid, efter ulykke. Efter jeg startede på fuld tid, har overskuddet ikke rigtig været der. Men efter både min læge, mine kollegaer og min chef har sagt at det vil være en god ide. Og min chef har sagt god for det (det ligger jo oftest i dagtimerne). Så er jeg endelig kommer i gang.
Selvom jeg ved, at det er godt for mig, så er det virkelig også drænende. Selvom det kun er skulderen og ryg der er fokus på, så er jeg i hvert fald ikke meget værd bag efter. Men kan det gøre en forskel og at jeg har færre smerter, så er det vel forsøget værd.

Onsdag var jeg til Julemarked som aller bedste Lahme. Det er et af de PR bureauer, som jeg holder aller mest af at besøge 😊Fredag gik min far på efterløn. Han holdte reception på sit arbejde, hvor min mor, lillebror, niece og jeg var til stede.
Min far fik den fineste tale af sin (tidligere) chef og nogle rigtig fine gaver. Efterfølgende tog vi hjem til mine forældre, hvor min niece, havde sørget for skattejagt 😊Weekenden startede jeg med morgenmad på PS bar på Østerbro sammen med en veninde. Jeg havde været der en gang tidligere og det var en succes, så vi tog chancen igen og det levede endnu engang op til forventningerne 😊 Deres avokado mad kan virkelig anbefales 👌🏻

.

Efter endt morgenmad, cyklede jeg videre ud til en anden veninde, hvor der stod julehygge på programmet. Min veninde havde sørget for hjemmelavet æbleskiver, hjemmelavet glögg og vi alle havde alle taget lidt små gaver med til pakkeleg 😊 Jeg var så heldig at vinde de fineste Becksönergaard strømper 😍 og mig som ellers er total uheldig i alt hvad der hedder spil.

Søndag var planen, at en anden veninde og jeg skulle en tur i Tivoli og se deres juleudsmykning. Jeg elsker Tivoli i juledagene! Alle deres julelys og boder. Det er SÅ hyggeligt ❤️ Men desværre regnede det hele dagen og vi valgte derfor at mødes på Souls på Østerbro til en frokost i stedet for. Desværre ventede vi mere end 50 minutter på vores mad – ALT (!) for lang tid, hvis I spørg mig. Men deres Pulled Burger, som bestod at en masse svampe var nu også god. Men desværre gør den forglemmende vente tid desværre også, at der nok går en del tid, før jeg tager derhen igen.. 

Så endnu en dejlig uge og en perfekt start på december måned 🎄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. Tina

  Glædelig 5.december Ida!
  Genoptræning tager hårdt på energien, men det gør fuldtidsjob også efter din ulykke.
  Jeg krydser hele tiden for det bedste for dig.
  Sikke fin uge du har haft og tillykke med, at din far er gået på efterløn:-)
  Håber du fik burgeren gratis med den ventetid!
  Jule nisse hilsner til dig fra mig:-)

  • Hvor er du bare sød Tina! Tak <3
   Nej.. vi skulle betale for burgeren.. Men der går nok også noget tid før jeg besøger Souls igen.. Synes selv at det var ret ringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.