Dining Week – Tredje år i træk på Krogs Fiskerestaurant

I forrige uge var det den obligatoriske DiningWeek. Ugen, hvor mange restauranter rundt om i landet serverer en tre retters menu til 215 kroner. (+26 kroner i billet gebyr pr. person). Jeg er stor fan af konceptet og har deltaget årligt siden 2012. Jeg synes dog, at der kan være meget stor forskel på stederne. Jeg har både oplevet gode steder, men også virkelig dårlige steder, steder hvor DiningWeek mest ses som en pengemaskine 😣

For tredje år i træk har jeg besøgt Krogs Fiske Restaurant. Krogs er uden tvivl(!) det bedste sted jeg har besøgt, når vi taler DiningWeek og et sted, som jeg bestemt også gerne vil besøge uden om DiningWeek.
Først og fremmest er deres mad utrolig lækkert! De eksperimenterer med retterne, både hvad angår smag og udseende, samtidig med at den holdes i den gamle stil og så er indretningen i restauranten så hyggelig og betjening simplethen så sød og tjenerne er med på en god joke ☺️

Selvom menuen lød lidt a la den fra 2017 og 2018, så var der kæmpe forskel og det smagte himmelsk!
Menuen på dette års DiningWeek var altså lige så lækker som de foregående år.
Til forret fik vi serveret Lyssej marmoreret med porreaske, serveret med agurk & kærnemælk skilt med dildolie. En lækker og let forret med virkelig god smag.
Hovedretten var Kulmule, sammen med saltbagt selleripuré & kål, serveret med muslingenage & dild – hvilket smagte så utrolig godt! 😍
Dessert bestod af Appelsinsorbet & gulerodsglace, hvilket blev serveret sammen med mascarponecreme, chokoladecrumble & mandler. Og som den ikke største dessert spiser, fik jeg alligevel spist hurtigt op og var lidt ærgerlig over, at retten ikke var større. Så det må siges at være et godt tegn ☺️

Så alt i alt kan jeg kun sige, at dette års DiningWeek på Krogs var endnu engang en stor succes og jeg glæder mig allerde til, at komme igen til næste år ❤️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.