MyPoke er nu også kommet til Nørrebro ☺️

Gennem de sidste mange år, er der blevet sat mere og mere fokus på sunde, lækre og indbydende take aways, når man sammenligner med de mere kalorietunge fastfood restaurant kæder.
En af de sundere alternativer, som vi ikke kan komme udenom, er de populære Poke bowls. Noget som har indtaget København virkelig godt gennem de seneste år.

Jeg har tidligere vist min begejstring for MyPoke

Udbuddet af virksomheder der byder på de populære bowl er nærmest eksploderet og der er virkelig mange gode i blandt! Skal jeg vælge min egen personlige favorit, så må valget falde på MyPoke (selvom OliOli også er et godt bud). Årsagen til, at MyPoke løber med første pladsen er, jeg synes at de har et rigtig godt og lækkert udvalg af bowls. De er alle sammensat med ingredienser og smage der passer rigtig godt sammen. Og så udgør de alle en masse forskellige farver, så selv øjnene løber i vand. Herudover byder menukortet også på en masse lækre små snack retter, hvilket ingen af deres konkurrenter tilbyder. Og så er alle deres råvarer altid friste og lækre!

Herudover kan MyPoke også tilbyde noget, som mange af deres konkurrencer ikke kan, nemlig muligheden for at sidde i deres restauranter. Her mener jeg, muligheden for at sidde og hygge sig i rolige og varme omgivelser i lokaler, hvor man ikke føler at man sidder på skødet af ens fremmede sidemand. Se blandt andet den hyggelige indretning på Strandvejen ☺️ Og som prikken over iét, så har jeg kun oplevet en betjening som altid er utrolig sød og imødekommende☺️ Og er man mere interesseret i take away, så er de også altid søde at gøre dette muligt.

Udbuddet af virksomheder der byder på de populære bowl er nærmest eksploderet

Jeg har tidligere vist min begejstring for MyPoke på min instagram herher og her, hvor jeg blandt andet har prøvede deres AHI, HULI HULI, MANA og MAHALO. Så man kan sige at jeg har været godt omkring menukortet 🙈. Men man kan jo ikke nøjes, når det hele lokker 🙈.
MyPoke er, hvis I spørg mig, derfor Københavns bedste poke bar og et sted som jeg kun kan anbefale. Og for at gøre det hele lidt bedre, så er de nu også kommet med en bowl med kæmpe rejer. En bowl som hurtigt kom ind på min første plads! Jeg blev introduceret for den, til åbningen af deres nyeste restaurant på Birkegade på Nørrebro i København. Men deres poke med kæmpe rejer har nu stadig hård konkurrence med AHI med tun og ELLE med laks🥰

Noget som jeg dog stadig har til gode at prøve, er deres ceviche og broccollini. Hvilket egentlig er ret åndssvagt, for det er nogle retter som jeg tænker på hver gang jeg er forbi. Særlig deres broccollini. Jeg er stor broccoli fan, så den må altså snart prøves! Men så har jeg jo en god grund til at komme tilbage☺️

Har I selv en favorit blandt de mange Poke Bowl udbydere? Eller hvilken form for sund take away foretrækker I?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. Tina

  Det lyder dejligt Ida, dem vil jeg besøge næste gang jeg er på de kanter :-)
  Jeg er sådan en “Bondekone” som laver det meste mad og drikke selv og fra bunden af, men er vi ude så går jeg efter enten sunde spisesteder eller gourmet :-)
  Tak for tippet og inspirationen.
  En smuk dag ønskes du herfra :-)

  • Glæd jer. Det er så lækkert :)
   Det lyder også skønt, at lave det hele selv. Havde jeg tid og overskud, så havde jeg også gerne kastet mig ud i det :)

 2. Jeg har ikke smagt det, men det ser lækkert ud :-) Var også inviteret forbi men kunne desværre ikke deltage. Min favorit må være sushi :-)

  • Det må vi prøve en dag :) Der ligger en i Hellerup og tæt på mig. Så du siger bare til :D
   Ellers er jeg også klar på en sushi date snart :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.