Mine planer for maj

Så er vi kommet til maj måned. En måned hvor jeg pt. ikke har de største planer. Men lidt er der på programmet og mon ikke, at der kommer flere med tiden?☺️ Pt. har jeg i hvert fald følgende at se frem til:

 • Jeg har diverse veninde aftaler, hvilket både inkluderer et besøg hos en gammel veninde fra gymnasiet, en frokost aftale med en anden veninde hjemme hos mig, jeg skal besøge en tredje veninde og hendes tvillinger, en tur i Tivoli og drikke vin i deres FoodHall med en fjerde og så skal jeg ses med en femte fra Fyn ☺️
 • Min tur på Krogs Fiskerestaurant som stod på april to-do blev desværre udskudt i sidste øjeblik. Så nu glæder jeg mig til, at besøge deres nye Krogs her i maj 🥰
 • Der er Rosé festival. Jeg var af sted sidste år og have (jeg vil næsten sige) den bedste dag. Stemningen var så god, rosé i lange baner og dejlige mennesker. Og så blev man også lidt små fuld, men på den gode måde ☺️
 • Der er presse dag hos de søde damer hos Inside PR, hvilket altid er rart selskab 🌸

Herudover så havde jeg lidt håbet, at der også blev tid til at besøge mine forældre i deres sommerhus, hvor jeg havde en lille skjult tanke om at prøve deres nye robotplæneklipper 🙈 men det må blive en anden gang☺️
Så en maj der pt. står på rigtig mange dejlige veninde aftale og mon ikke der kommer lidt andre planer ind fra højre også? ☺️

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Tina

  Det lyder som en rigtig dejlig maj med dine veninder :-)
  Du må tage sommerhuset i juni.
  En robotplæneklipper ville være et hit hos mig.
  Ønsker dig en dejlig dag ovenpå blæsevejret :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.